Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavar, hogy mindenki meg akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy mindenki meg akar dugni. A férfiak tényleg ilyen nyáladzó hülyék?

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 20:33
1 2 3
 11/24 Timici_timicike válasza:
3%

Szerintem a kérdező nem beképzelt, mert dettó így érzek és hányni tudnék mennyi nyálcsorgató pasi vagy.

Egyszerű ruhahírdetésekre ráírnak a pasik hogy ,,ismerkedünk?Nem, férjnél vagyok!!!- nem baj" na ettől undorok, hogy valakinek ennyire ne legyen tartása.

A férfiak 80%-át tenném ebbe a kategóriába.A maradék 10% aki nem mer megszóllalni soha és a többi 10% komoly kapcsolatban él és kinőtt abból hogy csajoknak szóllogasson be az utcán.

Kitartást kérdező!

2020. máj. 24. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Mutasd már meg magad priviben hogy tényleg ennyire jó nő vagy-e vagy csak beképzeled magadnak!! utóbbiból rengeteg van!!
2020. máj. 24. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

11 es feminista G.I.Joe nyilván tudományos felmerest végzett .

Elarulhatná,hogy hányan voltak a statisztikai alanyok.

2020. máj. 24. 19:57
 14/24 anonim válasza:
100%
az ur (ös) ferfi nek a genjeben van a szaporodasi ösztön igy a farka iranyitja a nök pedig ezt igy akarjak ès ez igy val jol
2020. máj. 26. 07:40
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Hogy neked mennyi gondod van!!Hisztizel itt!!

Addig örülhetsz,míg mindenki meg akar dugni.

Nem lesz ez mindig így,ne félj.

Akkor meg azért fogsz csérogni,mert nem akarja senki

betömni a lukadat..

2020. máj. 26. 08:27
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Én rögtön nem, bocsánat nekem ennél több kell, nem a külső hanem hogy mi van a nő fejében, engem ez érdekel.
2020. máj. 28. 10:55
 17/24 anonim ***** válasza:
26%
De ha megnézed mi van a fejében, akkor utána már nemnagyon akarnak működni a nő, bár a körülményektől függ. Lehet nem fejszével kell megnézni hanem orvosi körülmények közt? :D
2020. máj. 28. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Utolsónak!

Hát lehet,hogy agysebesz a 16 os!És egy koponya CT -re gondolt.

2020. máj. 28. 12:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es válaszoló keveri a dolgokat. Más, ha ismerkedni akar valaki, és más, ha dugni. Nem feltétlen azért ismerkedik. A 90% igen, de ne keverjük össze a kettőt!
2020. máj. 28. 12:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorikérdéseken szinte minden privát ilyen. Ritka normális emberrel találkozni itt.

A gyiken kívül még nem találkoztam egy ilyen emberrel sem:)

2020. máj. 28. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!