Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a testemről, vannak olyan nők akiknek ez tetszet?
Figyelt kérdés
Látszik a képről is, hogy nem vagyok az a túl izmos faron:
Min lehetne még javítanom?
2020. máj. 19. 12:26
11/17 anonim válasza:
Teljesen átlagos, mindennapi test.
12/17 anonim válasza:
Hát fiam őszintén szólva ,erre nem alapoznék nőügyileg!
Biztos tudsz mást,amivel nyerő lehetsz.
Pld nagy pofa,jó viccmesélő,zongora-,sakk-,gitártudás,tanulmányi eredmények ilyesmik.stb..
13/17 anonim válasza:
Az nem baj, hogy vékony vagy, de a pocak lehetne kisebb.
14/17 anonim válasza:
"Min lehetne még javítanom?"
Kezdj el sürgősen sportolni!
15/17 A kérdező kommentje:
Kicsit lazábbra vettem a testtartást... napfény, meleg, nyár, tudjátok... a képen már 1 sör után voltam.
2020. máj. 19. 13:03
16/17 anonim válasza:
Átlagos. Kevés izom, egyre több felesleg. Alakuló pocak.
Sportolj rendszeresen, pl TRX, akkor sokkal jobban fogsz kinézni.
17/17 anonim válasza:
Amúgy még én is erősebb testalkatú vagyok nő létemre ettől.:D pedig nem gyúrok. Nőies kicsit az alkatod, te teljesen átlagos, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!