Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, hogy a női partneremnek orgazmusa van?
Olvasgattam már ezzel kapcsolatban, de még semmi konkrétat nem találtam.
Úgy szeretném a partneremet kielégiteni, hogy először orgazmusig nyalom és csak utána dugom meg, viszont eddig nem figyeltem eléggé, vagy csak szimplán hülye voltam és nem éreztem ha a lánynak orgazmusa volt, pedig több partnerem is kérdeztem már és mondták hogy volt orgazmusuk.
Fiúk/lányok váraszát egyaránt várom :)
Egy szexológus írta egyszer, hogy egy kezdő csaj is el tudja hitetni egy gyakorlott pasival, hogy orgazmusa van/volt. Egyetértek vele.
Másrészt a nők orgazmus után közvetlenül nem kívánják hogy megdugják őket.
A csaj jobban nyog es jobban benedvesedik(igaz volt h nem nedvesedett be jobban de nyogott).Ha "szabadabb" akkor majd mondja hogy ezaz most csinakd gyerunk mindjart stb kifejezesek.Ha orgazmusa volt latni fogod hogy kivan faradva.
Amugy nekem volt olyan,hogy 1 menet alatt 3 orgazmusa volt a csajomnak :)).Nem kellett pohenunk vagyis elment de nyomtuk tovabb kiveves nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!