Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/14 anonim válasza:
Ha már nem kap szinte levegőt sem... :)
3/14 anonim válasza:
A viselkedéséből lehet tudni, remeg a lába és könnyezik is :)
4/14 anonim válasza:
Kipirul az arca, és még percekig rángatózik utána a teste, főleg ha hozzáérsz finoman valahol😜
5/14 anonim válasza:
Ha utána még órákig jókedvű és mosolyog. :)
6/14 anonim válasza:
Olyankor nincs bennem semmi erő szex után, remeg a kezem, a lábam, a combom belső része, meg az egész p**ncim. Könnyezek és kielégült fejem van. Ennél jobban nem tudom leírni :))
7/14 anonim válasza:
#6 kár hallgattam volna még...
8/14 anonim válasza:
Pont ugyanazt érzem én is mint amit a 6. Is leírt.
9/14 *Felhasználói név válasza:
Mikor felnevetek utána, akkorát èlveztem! Remegnek a térdeim, kezeim, kiugrik a szivem, kapkodom a levegőt, forró a puncim
Jó kedvem lesz, megkönnyebbült vagyok és nyugodt, békés :)
10/14 anonim válasza:
Mosolygok és erőtlenül hozzábújok. Hátamat simogatva pihenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!