Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek egy gazdag pasival drága ruhák,ékszerek,táskák ellenében?
Nem.
Ezek a dolgok önmagukban nem elegendőek.
Egy kapcsolatban alapvető, hogy kapok kisebb-nagyobb ajándékokat, én is szoktam adni a partneremnek. Ha a vagyona miatt kell valaki elsősorban akkor sokkal többre van igényem.
Nem.
Csak ezért nem szexelnék, nem vagyok rbi.
De ha a párom gazdag lenne, nem ellenkeznék, ha elhalmozna cuccokkal vagy épp el akarna tartani. De nyilván csak olyan pasitól fogadnék el ilyesmit, amivel kölcsönösen szeretjük egymást, és nem csak kihasználnám a pénzéért.
14-es!
Egy ilyen helyzetben kölcsönös lenne egymás kihasználása. Ha otthagyna pár hónap után, és/vagy kiderülne felesége van, akkor nem éreznéd, magad rbi-nek utána?
Amíg nem házasodunk össze, vagy nem költözünk össze és be nem mutatna barátaink, rokonainak, tehát amíg nem lennék az élettársa, én nem fogadnék el komolyabb ajándékot egy férfitől sem!
Az apróbb, pár ezer forintos meglepik beleférnek egy néhány hónapos kapcsolatba, de ennél több nem! Ezek pedig kölcsönösen, vice versa.
Az ismerkedés elején még egy éttermi meghívás felét is magam fizetem. Ha pedig együtt utaznánk valahová, akkor egyértelműen én állnám a saját költségeimet.
Drága ruhák, ékszerek, táskák, egyéb tárgyak nálam még házasságban sem férnének bele, ha csak a másik fél adná rá a pénzt! Nem csak rbi nem kívánok lenni, de kitartott sem!
35N
Kövezzetek meg, de én igen.
És ez az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!