Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Szeretitek a 69-et? Idővel változott-e, hogy mennyire szeretitek vagy nem?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, szeretném látni hogy van-e kor béli különbség ennek szeretetében.2020. máj. 18. 09:06
1/7 anonim válasza:
igen szeretem, a kapcsolatunk kezdete óta használjuk
26/N
3/7 anonim válasza:
Nem szeretem, és soha nem is szerettem.
27/N
4/7 anonim válasza:
szeretem, nagy kedvenc
igy megy legkonyebben a melytorok es en is el tudok igy hamar es nagyot elvezni
25/N
5/7 anonim válasza:
Én személy szerint nem igazán tudom élvezni és ahogy a párom elmondja, ő sem szerette előző partnereivel sem. Kipróbáltuk persze azért ketten is, de nem vagyunk oda érte.
6/7 anonim válasza:
Én nem szeretem, szerencsére a férjem sem. Külön-külön kényeztetjük egymást. L/28 F/32
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem. Órákon át is nyalhatna a partnerem ebben a pozícióban akkor sem tudnék elélvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!