Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős szexuális kisugárzás = könnyűvérűség?
miért lenne egyenlő?
nem attól lesz valaki könnyűvérű, mert nagyon vonzó szexuálisan és erős a kisugárzása
ha egy ilyen nőben nincs több, csak ennyi, akkor igen a legtöbb pasi ennyire akarja, de jó esetben tud ennél többet is nyújtani a nő
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon sok férfi barátom van, ők nyitották fel a szemem, hogy nagyon különleges, erős szexuális kisugárzásom van, ezért van, hogy még a nők is bepróbálkoznak nálam, pedig 1000% hetero vagyok. Azt veszem észre, hogy mindegyik pasi, csak megdugni akar, pedig bennem ennél sokkal de sokkal több van, dehát addig már eljutni sem akarnak, hogy ezt megtudják. Nem vagyok egy picsa típus, inkább vagány, laza, sok a srác barátom, csinosan öltözködöm, de nem rakom ki semmim, pedig lenne mit, a fejem sem üres. Nagyon tudok szeretni, gyengéd, törődő, gondoskodó vagyok, egy bújós kislány, de ezek a dolgok senkit nem érdekelnek, mert hát "olyan erős a szexuális kisugárzásod..." :( Elszomorító.
mennyire vagy határozott jellem?
lehet ha látják rajtad, hogy erős, irányítós típus vagy, akkor féken tartják magukat
még ha kapcsolatban esetleg alá is rendelődsz, vagy szereted ezeket a dolgokat, kifelé mindenképp erős határozott legyél, mint pl a szigorú tanárod volt iskolában, hogy tudják hol a helyük, ne csak szexet lássanak benned, hanem az erős határozott szexi nőt
ahogy itt írtál, meg privátban is...értelmes nőnek tűnsz
lehet csak olyan emberek vesznek körbe akik nem látnak túl a puncin
talán ismerkedésnél a téma választás segíthet sokat
mikről szoktál beszélgetni randi partnerekkel?
Azt kihagytam, hogy a legtöbbnek nem csak szexre kellettem volna hanem utána még rendesen zaklattak (voltak akik évekig), hogy legyek a barátnőjük. Többnyire nekem volt elég egy szex belőlük és ezért volt sok alkalmi kapcsolatom.
Ironikus, hogy az egyetlen akibe szerelmes voltam, volt kb az egyetlen aki csak szexre használt és mást nem akart tőlem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!