Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, análtol nincs kakilási inger? Férfiak, ti nem tartotok, hogy végbélbe, közel a széklethez dugjátok a farkatok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 01:06
A kérdező szavazást indított:
Nincs semmilyen wc-zési ingerem (nő vagyok)
Van kakilási ingerem, de nem zavar (Nő vagyok)
Nem zavar ha szaros lesz a farkam (férfi vagyok)
Zavarna és épp ezért sem análozom (férfi vagyok)
Van kakilási ingerem és épp ezért sem análozom (nő vagyok)
33 szavazat
1/11 anonim válasza:
A “nem zavar ha szaros lesz a farkamhoz” felesleges volt mellé leírni, hogy (férfi vagyok) mivel nőknek nincs farkuk...
2/11 anonim válasza:
Férfiként csak ez a két opció lehet? Kissé szűk látókörű vagy,csak mondom.
3/11 anonim válasza:
Igen, ennél azért több opció lehetséges. Megjegyzem, ahol fűrészelnek ott hullik a forgács, bár a higiénia nagyon fontos és célszerű előtte az anál zuhany, de ha már análozni akarsz akkor ne csodálkozz azon ha "más is akad" ama testnyílásban és ne kapj tőle lábrázást.
5/11 anonim válasza:
Van kakilási inger de ha előtte kellően megmosakszol ott, akkor nem lehet gond szóval fölöslegesen tartasz tőle.
7/11 anonim válasza:
Nem zavar.
Majd a következő életemben nem csinálom.
8/11 anonim válasza:
Mivel nincsenek bi hajlamaim és az a nyílás ürítésre való ezért nem oda rakom a pöcölőmet mivel undorodom pont ettől.
Ha van szülőcsatorna akkor az nem véletlenül van , azt kell használni.
Nem a fekáliát habosra köpülni..
9/11 anonim válasza:
Igaz, sokkal jobb vérben 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
10/11 A kérdező kommentje:
9# viccelsz? Miután elmúlik a menstruáció, azután teljesen kitisztul. Nincs ott vér.
2020. máj. 18. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!