Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyire jellemző a párotok izgatása szex előtt? (Messenger, sms, hangüzenet, képek. Stb)
Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozna, ti szoktátok egymást tüzelni szex előtt, pl munka közben, vagy ha úgy adódik, hogy nem tudtok együtt lenni?
Gondolok én perverzebb üzenetekre, képekre vagy egy random telefonhívással...stb stb
Szerintetek mennyire fontos ez hosszú távon pl. "szexuális éhség" érzet fent tartásához? (függetlenül, hogy együtt éltek-e vagy sem)
Vagy ez inkább a férfiak kívánalma?
Nők ti is fontosnak tartjátok ezt?
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
2020. márc. 9. 17:37
3/6 anonim válasza:
Mikor még kapcsolatban voltam ,küldtem néha képet a barátomnak.
5/6 anonim válasza:
Szerintem fontos az ilyen "játszadozás" még hosszabb kapcsolatban is. Feldobja, "fiatalon tartja" a kapcsolatot. Egy-egy ilyen huncut, vagy akár csak kedves üzenet, néha olyan érzést tud kiváltani, amitől újra és újra beleszeret az ember a párjába.
n
6/6 anonim válasza:
mi azt tárgyaltuk az izgalom fentartására sms-ekben ki, hogy mit vegyek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!