Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak gyerek kori maszturbálásnál tetszetős jelnség?
Figyelt kérdés
Hiányzik gyerek korom maszturbálási jelensége. :'(
Emlékszem, 11-12 éves lehettem amikor minden első maszti után ha ügyesen csináltam akkor nem lőtte ki az ondót... Csak szép lassan kijött egy pici a makkra.
Nem tudom hogyan elmagyarszni, de az ondó egyben volt a húgycsövem mélyében... Egy zsinor szerű formában.
Nah én ezt a zsinort meg tudtam fogni és szépej kihúzni a húgycsövemből.
Iszonyú jó érzés volt érezni hogy bentrők húzom ki és ingerel.... Volt amikor egész hosszú volt s olyan volt mint ha a prosztatámig elért volnq... Szóval iszonyú jó...
De sajnos ma már csak kilövi és kész
2020. máj. 17. 22:24
1/13 anonim válasza:
Még nem hallottam ilyenről de megnéznék egyet.
2/13 anonim válasza:
Szerintem erre csak rosszul emlékezel..
3/13 anonim válasza:
Te vagy pókember, vagy mi van? :D
5/13 anonim válasza:
Tök gusztustalan van tudod? Amúgy meg örülj neki, hogy már csak kilövi, mivel képzeld el, hogy mit szólna egy csaj ha egy undi ondó kötél lógna ki a puncijából pfújj
6/13 anonim válasza:
Mi van??? Rengeteg mindenről hallottam már a különféle perverziókon át a testi elváltozásokig, de ennyire magas viszkozitású ejakulátumról még nem. Lehet ragacsos, de nem zselészerű, amit kihúzol a húgyvezetékből.
8/13 anonim válasza:
Na jó... ez valószinüleg nem normális jelenség, ha azt feltételezzük, hogy igaz.
Nem lehet hogy... nem... erre nincs normális magyarázat.
9/13 anonim válasza:
Ilyen nincs. Sok mindent lättam ès hallottam,de ilyet mèg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!