Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlét előtt alkohol?
Sziasztok, még szűz vagyok, de hamarosan egy hetet fogok eltölteni a barátommal a nyaralójukban, ahol valószínűleg sor kerül az első szexre. Nagyon vágyom rá, de izgulok is rendesen, és arra gondoltam, hogy ha előtte iszunk, az segít ellazulni.
A kérdésem az, hogy ez tényleg jó hatással lesz, vagy lehetnek ennek rossz következményei?
18L
Köszi! Szóval egy-két pohár bor az jó, ugye? :)
és perszee a védekezés alap:D
igeen, én is gondoltam erre, hogy lehet h különlegesnek kéne lennie és tiszta fejjel kéne, de azért gondolom megértitek hogy az első akkor is picit stresszes lehet ha az ember szeretné és készen áll rá, és nekem ez jutott eszembe mint segítő dolog, hogy hátha akkor nem fognak bezavarni a mindenféle rossz tapasztalatok és gátlások
dee attól még nem kell udvariatlannak lenned hetes, hogy én fiatal vagyok és izgulok :(
1 pohár vörösbor simán belefér! Attól nem lesz bajotok. Picit talán ellazít. De azzal is kell számolni,hogy nem rögtön hat... mondjuk ellőtte elmehettek vacsorázni,vagy filmezhettek...
Ami még tanács,voltam többször szűz lánnyal. Betéttel készülj mert egyik lány (sajnos) elszámolta magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!