Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem tud kielégíteni. Mások is vannak így?
4 éve vagyunk együtt, hónapok óta olyan keveset szexelünk (havi 1-2), hogy szinte állandóan áll a farkam napközben. Többször említettem már, hogy ez nekem nagyon kevés. De mindig van valami kifogás meg magyarázat ami miatt éppenséggel hozzá se lehet nyúlni. Érdekes, hogy az egész interneten mindenhol csak arról lehet olvasni, hogy szegény nőket nem elégítik ki a férfiak... Rólunk miért nem esik szó?
Na mindegy is... Tehát más is van hasonló cipőben? Ha ez így folytatódik előbb utóbb biztos, hogy elfogok menni más nőkhöz.
25F/22L
Lehet azért ilyen kevés, mert nem élvezi veled a szexet.
Az is lehet (bàr kevès az esélye) hogy ennyire kicsi a libidòja.
Lehet lelki oka is. Beszélj vele!
Màsodik kèrdésedre: azèrt nincs tele a net ezzel, mert a férfiakat hihetetlen egyszerű kielègìteni szex közben. A nőket nehezebb, sok pasi meg nem foglalkozik vele.
Te akkor is elmèsz ha a barátnőd meg se mozdul.
Ne dugj félre, mert az továbbra is szemétség lenne, inkább szakíts, ha megbeszélni se lehet vele a dolgot.
Én is több éves kapcsolatban vagyok, de a rosszabb időszakokban is heti 3-4 alkalommal igényem van a szexre. Ilyen drasztikus csökkenést akkor tudnék elképzelni, ha már részemről a végét járná a kapcsolatunk...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!