Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ha a pasim tudja hogy nem szedek gyógyszert, ő pedig nem akar gumit, és a szex végén ráverte a hasamra aztán a puncimra. Előző szexnél meg a babákkal meg a terhességgel jött hogy én nem szedek tablettát és így lehet valaki terhes. Direkt teherbe akarhat ejteni szerintetek?

2020. máj. 16. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől nem leszel terhes, de azért én nem bíznék meg benne. Vagy gumi, vagy nincs szex. Ezzel a hozzáállással igazából inkább a "nincs szex" opciót és a szakítást választanám a helyedben, az ilyen pasik csinálnak fel majd lépnek le abban a pillanatban, hogy késik egy napot, aztán oldd meg ahogy akarod.
2020. máj. 16. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miis megszakításos módszerrel védekezünk amég fel nem írják az új tabit de azért arra odafigyelhetne hogy a puncid környékére ne menjen
2020. máj. 16. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Direkt oda kente meg letörölte a szerszámát és be is tette utàna.. én szóltam rá.
2020. máj. 16. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy a hasadra verik még nem leszel terhes, hason keresztül nem "szívódik fel". Az hogy betette utána már bőven - azzal szépen be is juttatta a spermiumokat a hüvelyed belsejébe.

A pasid vagy totál idióta és nem tudja hogy "lesz a gyerek" vagy tojik rá te mit akarsz. Egyik sem túl vonzó perspektíva a helyedben kidobnám a francba és keresnék normális fickót.

2020. máj. 16. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:
De megtörölte a micsodáját elélvezés után és úgy tette be..
2020. máj. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!