Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik be a pasi ha szóvá teszem hogy nem nyal úgy ahogy nekem jó lenne?
Figyelt kérdés
Pedig próbáltam finoman mondani2020. máj. 16. 13:55
1/10 anonim válasza:
Mert egó kérdést csinál a szexualitásból. Nem te vagy a fontos, csak ő. Azzal hogy nyal, nem örömet akar okozni, csak keres még egy okot hogy verhesse a mellét hogy "de jó vagyok az ágyban, kielégítettem a nőmet". Az ilyet ott kell hagni
3/10 anonim válasza:
Kiegészítve az 1-est: mert egy gyökér! Normális férfiaknál ez nem lenne gond!
4/10 anonim válasza:
Sőt, egy normális pasi szerintem szívesen veszi, ha segítesz neki, mert legalább így megtudja, hogy mire is vágysz.
5/10 anonim válasza:
A pasid elég nagy gyökér lehet. Örülhetne hogy van egy normális csaja aki elmondja hogy jó neki ,és ennek ellenére tesz az egészre.. Ez egy egoista barom,hagyd ott! Az idő múlásával még csak rosszabb lesz az egész,te pedig csak szenvedsz hogy nem kapsz egy jó nyalást..
6/10 anonim válasza:
Mert önző és csak magával foglalkozik. Az ilyen egy nagyra nőtt óvodás. Ott kell hagyni a francba.
Az elején én sem nyaltam jól, a barátnőm mondta, Ő hogyan szereti és irányított és mostmár úgy nyalom, hogy elájult tőle.
7/10 anonim válasza:
Vannak bajok a toronyban. Az ágyban máskor is ennyire önfejű? Csak mert ha nem akar"fejlődni" hagyd hogy játsszon magával,és keress egy érdemesebb fickót.
8/10 anonim válasza:
Mert ő egy kisfiú, nem egy férfi.
Ha egy férfinak mondod ezt(persze a fogalmazás az nagyon fontos) akkor ő arra törekszik h minnél jobb legyen neked. Nem durcizik be.
L
10/10 anonim válasza:
Nem azt kell mondani, hogy nem jól csinálja. Ha valami olyat tesz, ami jól esik, akkor azt ki kell hangsúlyozni és jelezni kell neki. Plusz lehet irányítani, mondani vagy mutatni, hogy mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!