Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy meghallotta, ahogy maszturbálok?
Figyelt kérdés
Keresztanyámmal élek most, mivel anyámék külföldön ragadtak a vírus miatt. Nekem jelenleg nincs barátnőm, de nagyon "éhes" vagyok már. Általában este, vagy éjszaka szoktam maszturbálni. A 2 szobát gyakorlatilag egy szekrény választja el. Kissé komplikált a háznak az elrendezése, de nem is ez a lényeg. Szerintem több, mint valószínű, hogy át lehet hallani ahogy maszturbál az ember. Nyilván azt sem lehet halkan csinálni, ha élvezni akarod. Férfiak tudják, ha gyorsan húzogatod, akkor hallasz egyfajta csattogó hangot. Nem tudom mit gondolhat keresztanyám, mindenesetre nekem nagyon égő. Reggelente nem merek a szemébe nézni.2020. ápr. 23. 20:04
1/3 anonim válasza:
Gondolom már nem fiatal és tudja miről van szó. Nem kell azt szégyellni.
2/3 anonim válasza:
majd beront hogy meg ne vakulj már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!