Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szexchatelni?
Nem próbáltam még, de szívesen kipróbálnám, ha lenne rá jelentkező.
25F
Néha szoktam, de nagyon nehéz ideális pasit talalni, aki intelligens, jól ír és hasonlóak a vágyaink.
Igen, mentem már el közben. Akkor működik, ha nem csak futó beszélgetés, hanem a szexchaten kívül is van némi összhang, és azt szeretem, ha nem egyszerre csináljuk, hanem felváltva, akkor tudunk rendesen figyelni a másikra.
Persze. Ha nem megyek el közben, az nem az igazi. Sajnos kevés az olyan 25-30 közötti férfi aki jól is ír, nem követel képeket, és nem csak saját maga érdekli. Szomorú.
19/L
Próbáltam párszor. De annak úgy van értelme ha a csaj is ír, nem csak elvarja hogy egy monológot megírjak. Ami elég igényes, részletes. Az hogy a túloldalon mi történik, nem tudom... Ha lenne akivel normálisan lehetne ilyet, lehet élvezetesebb lenne 😀
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!