Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik jobb érzés? Ha a nő hamar elmegy és sokszor vagy ha meg kell dolgozni azért, hogy orgazmusa legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 06:24
11/21 anonim válasza:
miért ciki az, ha élvezed a dolgot?
ha színlelnéd, az lenne a ciki inkább
12/21 anonim válasza:
Talán az a jobb érzés ha minél több orgazmust tudok okozni /35F
14/21 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó, de talán a gyorsabban, többször nagyobb önbizalmat ad egy pasinak. Szerintem nekem ezért is lett fétisem az anál "tanítás" Lányoknak, mert ezzel is egy plusz élvezetet okozhatok (amellett hogy én is élvezem)..
15/21 anonim válasza:
Jobban szeretem ha hamar élvez! Akkor sok orgazmusa lesz mire nekem meglesz az első!
16/21 A kérdező kommentje:
Hát én néha extra gyorsan elmegyek...
pár után már elég annyi ha puszit ad a nyakamra...
azt mondja tetszik neki... de nem tudom :(
2020. máj. 15. 11:11
17/21 anonim válasza:
#14 sok élvezetet nem okozol egy nőnek azzal, hogy a seggébe rakod a farkad. ne legyenek illúzióid.
18/21 anonim válasza:
#17 Nincsenek illúzióim, tapasztalatom van. Nem kívánok erről vitát nyitni, csupán megjegyezném: ha egy Nő nyitott erre és kíváncsi, igenis tudja élvezni (sok Nő még orgazmusra is képes ott), ha a férfi türelmes, figyelmes és érti a dolgát. Erőltetni persze nem szabad, annak sosincs jó vége, de ha az érdeklődés meg van a Nő részéről, a megfelelő partnernek ezt vággyá kell alakítania, ezek után pedig mindez ez egy újabb örömforrássá válhat..
19/21 anonim válasza:
Lenyegtelen, a lenyeg hogy a nonek jo legyen es elvezze, van olyan csaj aki azt is szereti itt ott, ha ugymond ki van hasznalva es hoppon marad :D
20/21 anonim válasza:
Is-is. Nagyon szexi, és izgató, ha a nő sokszor elmegy, és nagyon praktikus számomra is, mert 5 percnél tovább már csak komoly erőfeszítéssel bírom, szóval nekem is jó, ha hamar elmegy a csaj. Viszont ha egy nehezen elélvező csajt el tudsz juttatni a csúcsra, akkor az utána sokkal jobb érzés, hogy sikerült, és jellemzően ilyenkor a csajnak is erősebb az orgazmusa, ami még izgatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!