Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjöhet aktus közben?
Figyelt kérdés
Hülye kérdésnek hangzik, de a lényeg hogy a napokban kellene megjönnie. Tegyük fel hogy holnap még nem jön meg, van arra esély, hogy lefekszek a barátommal és pont akkor kezdődne el, vagy értitek? Gondolatok, tapasztalat?2020. máj. 14. 22:47
2/8 anonim válasza:
Volt már, hogy kicsit véres volt, amikor végeztünk. :) Másnapra rendesen meg is jött.
3/8 anonim válasza:
Nekem egyszer PONT az éves nőgyógyászati szűrésen jött meg. Említettem neki, hogy késik pár napja. Mondta, hogy megvizsgál akkor ultrahanggal is, stb...
Ahogy feküdtem, egyszercsak észrevettem, hogy a doki törölgeti vattával a vért rólam... Nem győztem elnézést kérni. 🙃😂
4/8 anonim válasza:
Igen, minden további nélkül, lehet csak az óvszer vége barnás kicsit, de "telibe" is megjöhet. A biztonság kedvéért tegyetek magatok alá egy plusz lepedőt, vagy törcsit.
5/8 anonim válasza:
Igen. Az aktus beindithatja, de csak akkor, ha par ora mulva amugy is megjonne.
6/8 anonim válasza:
Persze hogy megjöhet. Az én barátnőmnek is többször jött már meg aktus kellős közepén. De ezen ne parázz,én is véresen húztam ki,de ezt egy normális pasi a helyén tudja kezelni. Le mosom és kész,aztán adok neki egy kis nyugi csókot.. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült megnyugtatnotok a tapasztalatokkal kicsit :)
2020. máj. 15. 11:03
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy a nőmnek pont akkor jött meg. Kicsit véres lett a dákóm, lemostam és annyi. Mondjuk azt a nőt amúgy sem zavarta a dolog, simán dugtunk akkor is, amikor megvolt neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!