Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem volt először furcsa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt először furcsa?

Figyelt kérdés

Mikor először feküdtetek le valakivel, nem volt furcsa számotokra úgy az egész érzés?

Szagok, érintések, érzések, dolgok, amiket nem tudtad, hogy úgy kelle-e legyen, kínos helyzet esetleg?

Ha voltak ilyenek, mik voltak és hogyan éltétek ezt meg? Esetleg volt, ami a további kapcsolatban nem múlt el? Vagy csak ilyen elsőalkalmas dolgok ezek?

2020. máj. 14. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy voltak furcsa dolgok, de már olyan régen történt hogy nem emlékszem 🙃
2020. máj. 14. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa? Inkább élmény volt és vigyorogtam mint a vadalma :)

Ha furcsa, megmagyarázhatatlan, ambivalens érzéseid, benyomásaid vannak akkor az tudat alatti komplexusokra utalhat. Ne legyenek! A szex jó és jó partnerrel minden amit tapasztaltál, éreztél teljesen okés, hozzátartozik, sőt az teszi teljessé, izgalmasabbá.

2020. máj. 14. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze ,hogy az volt,előtte csak max.filmen láttam azt ami velem is megtörtént,vagy csak elképzeltem azt ,hogy milyen érzés lesz amikor egy fiú kielégít.Utána mindig eszembe jutott az,hogy mi lesz ha szakítunk majd és pár év múlva összetalálkozunk az utcán,és egymásra nézünk...csak egymásé voltunk valamikor.
2020. máj. 14. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

3-as

Hirtelen elszorult a szívem,olyan szépen fogalmaztad az utolsó mondatot.. nagyon kedves,szép gondolat...

2020. máj. 14. 14:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, még várom!

És igen, nekem is nagyon tetszik, amit a 3-as írt:)

2020. máj. 14. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem
2020. máj. 14. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De, teljesen újak voltak például az illatok (nem szagok), és az érintések is, de pont ezek voltak a legjobbak, mert az illatot (pl a punci illatát) semmihez se tudom hasonlítani azóta sem, teljesen új volt számomra. A gyengéd, szerető fizikai érintést meg megint semmi se tudja pótolni. Meg úgy maga az egész punci is nagyon fura volt, teljesen máshogy képzeltem, de mégis egyszerre volt isteni, nagyon érdekes, izgató, vágykeltő. F
2020. máj. 14. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2020. máj. 15. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!