Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire érthette ezt? Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal. Napi szinten keres, és mindenféléről beszélhetünk, és ő sokszor tesz szexuális utalást vicc formájában. Például valamelyik nap mondta, hogy narancssárga boxere van, és mondtam, h még nem is hallottam olyanról, aztán kerdezte, hogy levegye-e és megnézem, aztán mondtam, hogy felőlem, és azt mondta erre, hogy inkább nem, majd ha eljön az ideje vagy úgy alakul akkor megnézhetem. És megkérdeztem hogy az mikor dől el, és akkor azt mondta hogy nem akar veszélyes vizekre evezni? Ez alatt mit értett?
19/L
2020. máj. 14. 10:27
1/6 anonim válasza:
Bejössz neki egyértelműen, de nem biztos még benne, hogy bele merjen-e kezdeni veled. 18/F
2/6 anonim válasza:
Azt akarja elérni hogy kérj tőle F#szos képet. Nem akar paradztnak látszani hogy csak úgy küld. Működő technika.
3/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy tetszel neki, de Ő komoly kapcsolatot keres és veled még nem akarja el sietni...?
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg tetszik neki a szitu, de gyáva benne lenni. Csak a szája nagy.
5/6 anonim válasza:
A kerdeseddel elarultad, hogy nagyon vevo vagy, es o mar haritott. Barmit is jelentsen. Nagyon fiatal, nem komoly, de ha akarna, tudna kozeledni, es ez a visszakozas nem tunik ugy.
6/6 anonim válasza:
Bíztasd kicsit, ha meg találkozni akarsz vele mondd el.
Lehetne rámenősebb, de ha te akarsz valamit, akkor érd el te, ne rá várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!