Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy a csaj a hüvelyét úgy tudja mozgatni, hogy nem mozog, és a pasi elélvez?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj, aki azzal hencegett, és a volt pasijai is mondták, hogy rájuk ült, és úgy elélveztek mozgás nélkül.2020. máj. 14. 08:25
1/10 anonim válasza:
Persze, a hüvelyt össze lehet szorítani. Van, aki rendszeresen csinál Kegel-gyakorlatot, neki az átlagosnál izmosabb a hüvelye.
2/10 anonim válasza:
Persze, gyakorlás kérdése, japán gésák pl képesek ilyenre. Az ilyen csaj egy kincs, becsüld meg.
3/10 anonim válasza:
Lehet, ha a hüvelyét nagyon tudatosan, hol fent, hol lent össze tudja szorítani.
Sok gyakorlással bárki képes lehet rá, de ahhoz tényleg sok gyakorlás kell :)
4/10 anonim válasza:
Igen a párom is képes rá, érdekes jó érzés.
F
5/10 anonim válasza:
Igen, én is volt már hogy csináltam a páromnak
6/10 anonim válasza:
Volt egy pár csajom, de egy sem tudta, de állítólag tényleg vannak ügyes lányok.
7/10 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Nekem is tudta csinálni a párom. Csak meg feszítgette sorozatosan a hüvelyizmát és olyan volt mint egy vákum pumpa. Nagyon jó érzés. Szó szerint kifacsar..
8/10 anonim válasza:
Volt már ilyen csajom. Nagyon jól csinálta!
9/10 anonim válasza:
Életem legnagyobb élményét éltem át, egy hivatásos táncos lánnyal. Eszméletlen szűk volt, mint egy satu, úgy szorított, és hihetetlen módon, tudott játszani vele. Ilyen nőt kívánok mindenkinek.
10/10 anonim válasza:
Haverom mesélt ilyen lányról :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!