Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lányok, ti mennyire vagytok perverzek? Akár az ágyban, akár flört vagy ismerkedés szinten.
Figyelt kérdés
Legfőképp, ténylegesen roma lányok véleményét várnám. Köszönöm.2020. máj. 13. 22:40
1/13 anonim válasza:
Én cigánylány vagyok, és hidd el semmiben sem különböznek a cigánylányok a nem cigánylányoktól ilyen téren legalábbis biztosan. Ezért nem értem ezt a kérdést.
2/13 anonim válasza:
#2 Szánalmas vagy. Ilyenkor mi bajod van ? Az átlagos cigánylányoknál tisztábbat nem igen ismerni. Ne azokat nézd, akiknek 6 utcával arébb is hallod a visításukat, vagy akiket levideóznak. Normális cigányokat általában észre sem veszed, mert nem feltűnősködnek, nincsenek róluk olyan videók ahol a koszban fetrengenek. Bőven találni ilyeneket a nem cigányok között is. 2020ban igazán ellehetne engedni már ezt és elkezdeni gondolkodni. Mellesleg senkinek sincs a pofájára ráírva, hogy cigány. Hidd el rengeteg olyan ember van, aki inkább nem fogja megemlíteni, ha nem barna a bőre inkább letagadja. Mi sem szeretünk úgy élni, hogy rögtön minuszból indulunk a származásunk miatt. Ha nem tudsz normálisan válaszolni valamire, miért nyilvánulsz meg ilyen stílusban?
3/13 anonim válasza:
Nem tudom de engem nagyon vonzanak az ápolt szép cigánylányok de esélyem sincs mert magyar vagyok. Fordított esetben már nincs rhásszizmus
4/13 anonim válasza:
Szerintem semmiben, ugyan annyira mint a magyar lányok, de nyilván köztünk is vannak akik vadabbak
5/13 anonim válasza:
azért nincs esélyed a cigány csajoknál, mert így gondolkodsz róluk, haver. amúgy megsúgom, hogy a cigány csajok az egyetlenek az országban, akik a férfias géneket tartják vonzónak, úgyhogy nyilvánvaló nem akarnak semmit parasztoktól.
6/13 anonim válasza:
Nyilván ostobaság amit a 2. és az 5. válaszoló írt, különböztök ez nem kérdés és nem pozitív értelemben ... álljatok már le ezzel a nagy egyenjogúsággal ...:)
7/13 anonim válasza:
Én elég perverznek tartom magam, de csak a párom ismerheti ezt az oldalam.
8/13 anonim válasza:
Nekem eddig négy cigány (beás) barátnőm volt, szerintem semmi különbség nincsen.
Ha nagyon erőltetetem, talán valami olyasmi van, hogy a kisebb településen élő csajok kicsit visszafogotabbak, mint a nagyvárosi lányok, és a cigány lányok többsége kistelepülésen él.
Ha már a magyar lány, zsidó nő, német asszony külön van, szerintem írjuk külön a cigány lányt is. Tudom, hogy a többség és a google "cigánylánynak" írja, de ebben az esetben téved s többség és a google.
Amúgy szerencsés esetben mindenki perverz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!