Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ánusz körül szőrtelenítve szívesen nyalnátok a férfi popsit,lányok?
Szeretném ha egy lány szívesen nyalná a fenekemet, néha megujjazná, és a nyelvét is szívesen befúrná... Ha akarja... De úgy gondolom szőrösen ez gusztustalan lenne... De mielőtt le epilálom... Szeretném kikérni a lányok hozzáállását ehhez a dologhoz.
Kérem fiúk ne írjanak, mert tudom, Ők mindent nyalnak ami lyuk.
Köszönöm a válaszokat. 18f
Még fogdosni oké, hogy fogdosom a férfi popsit, de többet így se úgy se csinálnék.
L
Nem, semmilyen formában nem nyalnám. Ha az én fenekemet izgatják, az még elmegy, (bár fogalmam nincsen hogy van hozzá gusztusuk) de én másét biztosan nem nyalnám ki. Ujjazni, vibrizni még csak hagyján, de nyalni 🤮
Bár lehet hogy én ehhez az irányzathoz már öreg vagyok 🙂
22
Nekem a barátnőm szokta nyalni és iszonyat jó. Általában 69 ezünk úgy hogy én vagyok felül.
Én nyalom a puncit ő meg engem. Volt hogy a mellei közé durrantam így. Ja és hozzá teszem hogy én nem kértem erre őt soha. Szal magától kapott rá.
Max játékszerrel izgatnám lehetőleg szőrtelenül, de a számmal soha, hiába tiszta...
Ezt is csak akkor ha a páromról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!