Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak teljesen szőrtelen intim terület?
Figyelt kérdés
Mit goldoltok arról, amikor férfinak teljesen szőrtelen az intim területe (zacsi, farok, meg felette)? Orálnál nyílván jobb, mert nincs zavaró, szag stb.
De egyébként mit gondoltok a dologról? Ugye ma már létezik végleges szőrtelenítés is, férfi intim területre is...
2020. febr. 8. 12:09
1/20 anonim válasza:
Nem szeretem olyan mint a meztelen csiga. Jobban tetszik ha rövidre vágott.
3/20 anonim válasza:
Ha ápolt a szőrös farok, nincs szaga.
4/20 anonim válasza:
az enyém elég dzsungel de még senki nem panszkodott hogy nem jó szagu
6/20 anonim válasza:
Sosem éreztem semmi szagot, de az inkább zavar ha a szamba jut, fuldoklom tőle.
Inkább legyen csupi ::))
7/20 anonim válasza:
Márciusban lesz egy éve, hogy nem vágom, igazi dzsugnel. Ha nő vagy, küldök képet.
F29
8/20 anonim válasza:
Biztos nem lesz népszerű, amit most mondok, mert a 21. századra megtette a hatását a sok cosmós irodalom, de a fanszőrnek még
direkt az is a szexuális funkciója, hogy a nőt (tudat alatt) felizgató illatanyagokat árasszon. Ez persze nem a büdös, ápolatlan f_szszaggal egyenlő.
10/20 anonim válasza:
Ja, és én meg már vagy 5-7 éve nem nyírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!