Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől jön létre a merevedési probléma?
A páromról van szó. Előjátéknál feláll stimuláció nélkül és mire behatolásra kerül a sor lelankad, vagy épp csak nagyon kicsit kemény és nem élvezi egyikünk sem.
Próbáltam nem arra gondolni, hogy nem vagyok elég kívánatos, de nem tudom mi lehet a baj. Nem változott semmi az utóbbi 3-4 hónapban hogy ez egyre gyakoribb legyen. Minden 2-3 alkalom így megy. Néha szájjal sikerül ismét merevedésre bírni de mostmár az sem működött.
Mit lehet tenni?
Nem a merevedés a problémás,hanem annak megtartása nem könnyű.
A férfiaknak nincs szüksége előjátékra,csak a nőknek.
Ahogy létre jön a merevedés,készek is a szexre .
A férfiaknak innét ketyeg az óra,nem pedig a behatolástól.
Ezt vedd figyelembe !!
Szervi és mentális oka egyaránt lehet. Az esetek többségében viszont nem szervi, hanem mentális oka van - stressz, fáradság, "rágörcsöl" arra hogy nem fog úgy állni és láss csodát máris nem áll úgy ahogy kellene.
Tipp: újítsatok! Beszéljétek meg ki mire vágyik is vigyetek bele újdonságot, változatosságot, játékosságot ne mindig-minden ugyanúgy mint valami forgatókönyv.
"A férfiaknak innét ketyeg az óra,nem pedig a behatolástól."
miféle óra ketyegne, ember? az embernek azért van farka, hogy felálljon, ha meztelen nő van a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!