Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől jön létre a merevedési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől jön létre a merevedési probléma?

Figyelt kérdés

A páromról van szó. Előjátéknál feláll stimuláció nélkül és mire behatolásra kerül a sor lelankad, vagy épp csak nagyon kicsit kemény és nem élvezi egyikünk sem.

Próbáltam nem arra gondolni, hogy nem vagyok elég kívánatos, de nem tudom mi lehet a baj. Nem változott semmi az utóbbi 3-4 hónapban hogy ez egyre gyakoribb legyen. Minden 2-3 alkalom így megy. Néha szájjal sikerül ismét merevedésre bírni de mostmár az sem működött.

Mit lehet tenni?

2020. máj. 12. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem a merevedés a problémás,hanem annak megtartása nem könnyű.

A férfiaknak nincs szüksége előjátékra,csak a nőknek.

Ahogy létre jön a merevedés,készek is a szexre .

A férfiaknak innét ketyeg az óra,nem pedig a behatolástól.

Ezt vedd figyelembe !!

2020. máj. 12. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez ilyen. Van akinek fizikai inger kell ahhoz, hogy álljon rendesen, másképp lelankad. Ilyen vagyok én is. Nagyon egyszerű a megoldás, izgasd a pasid szájjal vagy kézzel, és aztán azonnal hatoljon be, tuti kemény marad.
2020. máj. 12. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Endokrinológiai oka is lehet,stressztől is lehet
2020. máj. 12. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha egyszer felállt, onnantól behatolástól függetlenül értelemszerűen lankad akkor is ha éppen engem nyal, vagy csókolózunk és vetkőzünk, mert "lejárt az ideje". Nézzétek el ha hülyeséget kérdezek, nem volt rajta kívül más férfival dolgom.
2020. máj. 12. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szervi és mentális oka egyaránt lehet. Az esetek többségében viszont nem szervi, hanem mentális oka van - stressz, fáradság, "rágörcsöl" arra hogy nem fog úgy állni és láss csodát máris nem áll úgy ahogy kellene.

Tipp: újítsatok! Beszéljétek meg ki mire vágyik is vigyetek bele újdonságot, változatosságot, játékosságot ne mindig-minden ugyanúgy mint valami forgatókönyv.

2020. máj. 12. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

"A férfiaknak innét ketyeg az óra,nem pedig a behatolástól."

miféle óra ketyegne, ember? az embernek azért van farka, hogy felálljon, ha meztelen nő van a közelben.

2020. máj. 15. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet a stressztől is, ami a mostani helyzetben normális. Az életkor sem mindegy, de azt ugye mi nem tudjuk.
2020. máj. 16. 05:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam pont ez a helyzet. Évekkel ezelőtt egy baratnőm azt mondta, hogy az a probléma, hogy túlságosan imádom a női testet. Imádom simogatni, nyalogatni, puszilgatni szinte mindenütt. Mire eljutnánk a fizikai dugásig, már nem vagyok merev. Hála istennek semmi baj nincs, csak sajnos sok férfi az előjátéktól mentálisan kielégül, és utána már nehéz lesz merevedni. Engem egy szép női testtel való fél, vagy 1 óràs foglalkozás,jobban kelégít mint a fizikai közösülés. Ez nem nevezhető betegségnek, ez sajnos egy állapot. Valószínüleg szép tested van, és ettől a batátod teljesen kiüti magát. Pozitív értelemben értem ezt.
2020. máj. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!