Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testépítőknek tényleg kicsi vagy összemegy a farkuk? Vannak merevedési problémáik?
A naturál testépítőknek nincsenek merevedési problémáik. Csak a szteroidot szedőknek, vagyis azoknak akik kokszolnak.
Méretüket nem lehet megmondani.
A farokméret náluk is változó, mint mindenkinél, viszont egy, mondjuk az átlagoshoz képest másfélszer akkora, brutál kidolgozott comb mellett kisebbnek tűnhet az átlagos farok is, ami ugye nem változik az edzés hatására. Szerintem erre gondolhatsz.
Egyes testépítőszerek, vagy táplálékkiegészítők, ezek túzásba vitt használata okozhat viszont pl szexuális panaszokat is - viszont nyílván ez alapján nincs éretlme általánosítani.
egy naturális testépítőnek is ugyanolyan a farka, csak max jobb a kitartás/vérkeringés emiatt lehet keményebb, aktívabb.
A különböző cuccok azok amitől nem áll fel néhánynak. Aki semmi ilyet nem szed, max 1-2 vitamint meg kevés fehérjét, annak nem kellene ilyen problémával küszködnie.
Habár volt már velem is, hogy egy brutál kemény edzés után semennyit sem kívántam, de az nem azért volt, mert összement, hanem azért, mert piszkosul kifárasztottam magam és utána 12 órát csak aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!