Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Igen, több oka is lehet:
- figyelmetlen, önző partner;
- csak csiklóval tud elélvezni (mint a nők többsége) és az kimarad a játékból;
- nem tudja magát elengedni fejben, fáradság, stressz stb.;
- túlságosan hajtja az orgazmust (akkor nehezebben jön, pont hogy el kellene engednie magát);
- tudat alatti komplexusok, gátlások;
- nem ismeri még eléggé a testét, a reakcióit.
12/14 anonim válasza:
Igen igaz. n sokáig nem tudtam elélvezni csak az aktustól. Sőt eleinte alig éreztem bármit kb. Aztán véget ért egy kapcsolatom amiben így utólag látom hogy egyáltalán nem is szerettem azt a srácot. Regisztráltam szexpartner keresőre, mert zavart hogy már negyven vagyok és nem apasztalom megy a gyönyört. Eldöntöttem hogy nem érdekel ki mit szól szeretném megtapasztalni mi az hogy igazán jó szex szeretkezés. Sok szép lményem volt. Néhány gyönyörű fiúval szerencsém volt találkozni. Nem volt egyéjszakás köztök és nagyon oda figyeltek nagyon jó én nagyon új érzés volt. És rájöttem hogy a nálam jóval fiatalabb fiúk izgatnak fel. :) És most van egy 28 éves édes pasim aki úgy tud hozzám érni hogy mindig hatalmasakat élvezek, egy csókjától is simogatásátol mindig folyamatosan... :D Csodálatos fantasztikus érzés, és nagyon hálás vagyok neki hogy megtapasztalhattam ilyen szintű együttlétet szerelmet menyországat! <3 Az internet meg a szexparner kereső nélkül soha nem tapasztalom meg ez!
14/14 anonim válasza:
Igaz persze,de ha oda figyelsz a jelzéseire,nem lesz ilyen gond sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!