Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ha egy lány magas és hosszúak a lábai?
Figyelt kérdés
170 centis lányként nem igazán szeretem a magasságom, mert mindenhol azt hallom látom és tapasztalom, hogy az alacsonyabb lányokért vannak oda a fiúk, mondván hogy ők cukik :D egyedül a lábaim miatt vagyok elégedett ha a magasságom nézem, mert szerintem szép ha hosszú és vékony. Tényleg igaz, hogy inkább alacsonyabb lányt választanátok, vagy ez az én hülyeségem? Ja és ne olyan válaszokat írjátok, hogy nem ez számít és hasonlók, mert itt most ez a lényeg :D2020. máj. 11. 22:51
11/15 anonim válasza:
170 centi az nem is iolyan magas. 160-170 centi szerintem még eléggé átlagosnak számít. Kérdésedre válaszolva pedig igen én például szeretem ha alacsonyabb a lány, de olyan ismerősöm is van néhány aki a magas őket szereti.
A hosszú karcsú női lábak pedig igen jó hatással vannak egy nő megjelenésére. Nagyon szexi.
12/15 anonim válasza:
Nekem bejön 183cm magas vagyok 42/f
13/15 anonim válasza:
Én is szeretem, szerintem sokan vagyunk még így.
14/15 nemaRendőrség válasza:
Nekem alacsony vagy.
180 alatti nő nem nagyon érdekel
15/15 anonim válasza:
Ne aggódj! Teljesen rendben van a magasságod, s a hosszú lábaid is. Nekem volt nálam ~10 cm-el magasabb szeretőm is, s nagyon imádtam a magasságát, hosszú lábait... ( én 172 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!