Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ha egy lány magas és hosszúak a lábai?
Figyelt kérdés
170 centis lányként nem igazán szeretem a magasságom, mert mindenhol azt hallom látom és tapasztalom, hogy az alacsonyabb lányokért vannak oda a fiúk, mondván hogy ők cukik :D egyedül a lábaim miatt vagyok elégedett ha a magasságom nézem, mert szerintem szép ha hosszú és vékony. Tényleg igaz, hogy inkább alacsonyabb lányt választanátok, vagy ez az én hülyeségem? Ja és ne olyan válaszokat írjátok, hogy nem ez számít és hasonlók, mert itt most ez a lényeg :D2020. máj. 11. 22:51
1/15 anonim válasza:
Nekem bejön, főleg hogy elég magas vagyok (195 cm)
29/F
3/15 anonim válasza:
Ez sztem hulyeseg. En is hallottam de nem a magassag donti el h most ki cuki
4/15 anonim válasza:
volt 170 körüli barátnőm, nem zavart
viszont a husis lábak jobban vonzanak :)
5/15 anonim válasza:
170-180 körüli csinos de formás lányok a legszexibbek. Én alacsonyabb lányokkal nem is nagyon kezdek mert 192 cm vagyok.
6/15 Gymnospermatophyta válasza:
Számomba is vékony lennél szerintem, az ilyen pl. jobban tetszik: [link]
Viszont a magasságod csak amiatt lenne necces, mert én 168 vagyok. :) Egyébként a 165-170 körüli lányok szoktak leginkább tetszeni, de előbbi tényező miatt hajlok a 165 felé.
7/15 anonim válasza:
Persze hogy bejön. Mit mondjak, valóban zavarna egy fél fejjel magasabb lány, de ahhoz neked sámlira kéne állni.
8/15 Noren1989 válasza:
Én szeretem a hosszabb, szinte nyakigláb nőket.
Ez csak a te hülyeséged, sajnos.
10/15 anonim válasza:
Nem igazán. Én a rövidebb, husisabb lábakat szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!