Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni fiúként?
Mert a hokizáshoz szoktál hozzá de nagyon.
HAgyd abba és rövidesen menni fog az.
Jaaj, nekünk ugyanez volt, hamar megszűnt. A titka az, hogy ha kell csináljátok egy órát vagy másfelet, ha nem kellemetlen még, egyszer sikerülni fog! Másrészt pedig szerintem érdemes szex után ha el se mentél, befejezni akár magadnak, hogy legyen orgazmusod így megtöröd azt, hogy sosem mész el aktusnál. Valószínűleg pszichés oka van, sok fiúnak van ez, hidd el! Minél többször csináljátok, annál hamarabb megoldódik. Próbálj nem arra gondolni, hogy nem fog menni, hanem csak arra gondolj, hogy ez most milyen jó érzés. Illetve próbáld meg elmagyarázni a barátnődnek, hogy mással sem ment, ez neked valami pszichés problémád, és időre van szükséged. Meg fogja érteni. Nekem is időbe telt, de megértettem, hogy nem velem van a baj, hiszen én mindent megtettem a párom kielégítése érdekében. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!