Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(:Puszedli :) kérdése:
Ti is szoktatok magatoktól elélvezni mikor alszotok, mikor álmodtok?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 18:56
1/13 anonim válasza:
Kamaszkoromban volt utoljára. Mostanában inkább kéz, száj és punci által.
2/13 anonim válasza:
Ez normális. Ezt hívják éjszakai magömlésnek. Nekem mondjuk asszem még nem volt, de nem fordul elő mindenkivel, max ha sokáig nem veri ki.
15F
3/13 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok. 22L
2020. ápr. 4. 19:00
4/13 A kérdező kommentje:
Van olyan mikor egy éjszakán 2szer is elélvezek álmomban. De ez ilyen havonta egyszer vagy kétszer előfordul.
2020. ápr. 4. 19:02
5/13 anonim válasza:
Azért ha havonta egyszer-kétszer előfordul az durva. Nekem nagyon ritkán van éjszakai magömlésem. De nem feltétlenül csak akkor lehet, ha már napok, hetek óta nem élveztél el más által (masztrubálás, szex). Nekem volt olyan, hogy maszturbáltam és aznap este volt magömlésem. És még fel se ébredtem rá.
6/13 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy elélveztél?
8/13 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni ritkán. :)) Én furcsaságokat szoktam olyakor álmodni, nem megszokott dolgokat. Egyébként valahol olvastam, hogy hajnalban gyakrabban jön az orgazmusos álom és a telt húgyhólyag okozza.
9/13 anonim válasza:
Nekem volt párszor ilyen, amikor nagyon ki voltam éhezve, de nem volt éppen partnerem, és magamnak sem tudtam megoldani (pl amikor koliban laktam, és a szobatársaim folyton ott voltak). Nem volt sosem rendszeres, de azért egynél többször fordult már elő. Általában mindig valamiféle "éber álom", vagy nem is tudom, hogy nevezik magyarul a lucid dreaming-et, de hogy ez kísérte, amikor tudod irányítani a cselekedeteidet álmodban, és jellemzően ezek mindig valamilyen erotikus töltetű álmok voltak, amikben elég nagy kontrollal bírtam, szóval... hát igen. Ilyenkor mindig felébredtem az orgazmusra.
10/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 2-3× fordult elő velem ilyen. Orgazmusra ébredtem, kezemmel a bugyimban. 😅
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!