Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagi csaj hol keressen partnert? Akinek bejön ez a tipus és nem csak ha nem jut más alapon.
Én szívesen szexelnék veled. Vékonyabb lány és ugyan a zsánerem de szexuálisan nagyon is izgatnak a kövérebb nők. Voltam is már ilyen lánnyal régen és isteni volt vele a szex. Nagyon jól lovagolt.
35F
igazából bárhol, de ha ilyen fétissel rendelkezőt akarsz találni az más kérdés
engem pl mindig is a husis alkat vonzott, de soha nem regeltem olyan oldalakra ahol csak husis csajokkal lehet ismerkedni :D mondjuk lehet megérné, ki tudja :D
ha izgat a BDSM, akkor smpixie pl esélyes
amúgy hiába vagy dagi csaj, nem csak ennyi számít, azért a személyiség nagyon fontos!
és a husis csajokkal a legnagyobb baj az önbizalom hiány
Senkinek nem jönnek be a dagi lányok. Olyan fog szóbaáálni veled, akinek nem jut más.
A másik út, hogy lefogysz, rendbe teszed magad.
Betegség miatt vagyok ilyen. Kezelve van,jarok orvoshoz de kb semmi eredmény egyenlöre.
Vagy nem is értem az ilyen válaszokat akkor 3-4evig ra se nezzek senkire amíg nem fogynék le ? (Ha egyáltalán sikerül )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!