Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha még egy fiú 23 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha még egy fiú 23 évesen is szűz?

Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem az. Várd meg nyugodtan a számodra megfelelő partnert
2020. máj. 11. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
aha
2020. máj. 11. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi teso, ha 23-ig az maradtal, most a korona miatt az leszek 25-26-ig.
2020. máj. 11. 09:27
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Van, aki annak gondolja ezt. De a többségnek, akinek ezzel problémája van, az a gondja, hogy egy esetleges párkapcsolat esetén, ráérzel a dolog ízére (szex) és kíváncsi leszel, hogy milyen mással.

Sokan ezért részesítik előnyben azokat, akik nem szüzek, mert ők kisebb eséllyel lesznek kíváncsiak, hogy milyen mással.

Nem ajánlom, hogy prostihoz menj el, valaki olyannal feküdj le először, aki számára te is vonzó vagy. A prostinak csak egy ügyfél vagy. De nincs jobb annál, mint amikor valaki téged kíván.

2020. máj. 11. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha most annak érzed akkor később is annak fogod, teljesen mindegy mi mit írunk. Én 26 évesen járok ebben a cipőben és annak érzem. Nem kell megvárnod vele az igazit, nekünk ez kevésbé számít mint a lányoknak. Ne kövesd el azt a hibát mint én, ha van rá lehetőséged használd ki.
2020. máj. 11. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz. Várd meg az igazit.

Sokkal gazabb, ha valakinek sok partnere van vagy ha valaki csak azért akar csajt, hogy elmondhassa, hogy szexelt.

2020. máj. 11. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem gáz. Nem is kicsit. Lehet az én erkölcseim túl lazák, de a tiniévek alatt illik már a csajozásnak elkezdődnie. 20felett már komoly kapcsolatnak is illik lennie.
2020. máj. 11. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Te se tudod milyen rondának lenni

...

2020. máj. 13. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Rondanak se kell lenni, en jocsavo vagyok, de 18-ig mentalcel voltam, es ez meg a mai napig hatassal van ram..

2020. máj. 13. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Mentalcel :D Nem hallottam erről a szóról, de érdekes.

Sajnos ez kb jellemez engem. Nem vagyok nőgyülölő, ettől függetlenül nincs sikerem senkinél, autista vagyok és rossz kinézetű.

2020. máj. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!