Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még egy fiú 23 évesen is szűz?
Van, aki annak gondolja ezt. De a többségnek, akinek ezzel problémája van, az a gondja, hogy egy esetleges párkapcsolat esetén, ráérzel a dolog ízére (szex) és kíváncsi leszel, hogy milyen mással.
Sokan ezért részesítik előnyben azokat, akik nem szüzek, mert ők kisebb eséllyel lesznek kíváncsiak, hogy milyen mással.
Nem ajánlom, hogy prostihoz menj el, valaki olyannal feküdj le először, aki számára te is vonzó vagy. A prostinak csak egy ügyfél vagy. De nincs jobb annál, mint amikor valaki téged kíván.
Nem gáz. Várd meg az igazit.
Sokkal gazabb, ha valakinek sok partnere van vagy ha valaki csak azért akar csajt, hogy elmondhassa, hogy szexelt.
Te se tudod milyen rondának lenni
...
Rondanak se kell lenni, en jocsavo vagyok, de 18-ig mentalcel voltam, es ez meg a mai napig hatassal van ram..
Mentalcel :D Nem hallottam erről a szóról, de érdekes.
Sajnos ez kb jellemez engem. Nem vagyok nőgyülölő, ettől függetlenül nincs sikerem senkinél, autista vagyok és rossz kinézetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!