Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más fiatal párok is vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiatal párok is vannak akik töltöttek fel intim képeket magukról olyan oldalakra mint pl a Goldengate?

Figyelt kérdés

Nemrég a kis feleségemmel több intim képet is csináltunk,köztük nagyrészt cumizós képeket amik szerintünk eléggé jól sikerültek,jó minőségűek stb.

És mivel nem éppen szégyenlős páros vagyunk így szóbakerült hogy lehet feltöltenénk ezek közül pár képet olyan oldalakra mint a goldengate,xhamster és hasonlók.

Esetleg más párok is vannak akik ilyen intim képsorokat megosztottak magukról egyegy oldalon?

2020. máj. 10. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Na ezt sosem értettem meg hogy ebben mi a jó.. De biztos van valami benne mert sokan csinálják. Számomra ez annál sokkal intimebb dolog minthogy másokkal megosszam.
2020. máj. 11. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de most találtam rá. Én régen, az akkori barátnőmmel feltöltöttem közös megegyezéssel szexképeket a GG-re. Egyetemisták voltunk mindketten. Az e-mailt, amivel regisztráltam az oldalra, csak arra a célra hoztam létre, a jelszót elfelejtettem röviddel azután. A képeken nem szerepelt az arcunk.

Aztán amikor szakítottunk, a lány követelte, hogy töröljem a képeket, de erre nem találtam lehetőséget, nem tudtam bizonyítani, hogy az enyémek a képek, hisz az e-mail fiókomhoz is elveszítettem a hozzáférésemet. A képeken arc nem látszik, tehát senki nem fogja hozzánk kapcsolni őket. A csaj azt hitte, hogy direkt nem akaron törölni a képeket és mivel én csináltam a képeinket digitális kamerával, az eredeti, arcos képek is megvoltak nekünk, mindkettőnknek, a lány rettegett, hogy majd egyszer bosszúból feltöltöm valahova az arcos szexképeinket is. Holott örültem, hogy megszabadultam a csajtól, azonnal lett új barátnőm (ő se volt normális ;). Töröltem az arcos képeket a számítógépemről, de hát hogy tudtam volna neki bizonyítani, hogy nincsenek máshol elmentve a képek. Én is egy szál szőrös faszban voltam a képeken, bilincs a kezemen és a farkamon, nem szégyellem őket, de arccal nem töltöttem volna fel őket sehova.

A végén minden kapcsolatot megszakítottam a lánnyal, mert a végén már valami kukkoló perverznek akart beállítani a szülei és új pasija előtt. Holott közös megegyezéssel készültek a képek és kerültek feltöltésre. Csak hát a szülei képtelenek voltak elhinni, hogy a lányuk ilyen "perverz", biztos csak én beszéltem rá a dologra stb.

Szóval maga a képfeltöltés nem egy nagy dolog, semmi szégyellnivaló nincs benne, csak ha az egyik fél (jellemzően a nő) elkezd később problémázni, akkor abból lehet baj.

2021. márc. 9. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Azóta töltöttetek fel? :D
2021. márc. 9. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!