Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni ez ellen, szakítás nélkül?
Az a helyzet hogy a párom 10 perc után elélvez és utáni befejez mindent.Másfél éve vagyunk együtt és sosem élveztem el eddig...orálisan nem csinálja nekem...de elvárja hogy én csináljam neki..(bár én magamtól is imádom csinálni mert tetszik ahogy élvezi)Ahogy felállt neki egyből betolja minden előjáték nélkül és mindig fáj az első pár perc..már mondtam neki ezt de nem érti..Eddig úgy voltam vele hogy ez idővel majd tuti jobb lesz..de egyszerűen nem lett..jó persze nem ez a legfontosabb egy párkapcsolatban de kezd zavarni ennyi idő után hogy nincs orgazmusom de neki mindig van...plusz alig akar velem lefeküdni:( ezeken kívül nagyon jól megvagyunk.jól kiegészítjük egymást.Ha ezt a részét nem nézzük ez egy tökéletes párkapcsolat,de sajnos ez a helyzet:( Mit tudnék tenni?Hiába mondtam már neki mintha a falnak beszélnék..kb meg sem hallja...
18/L a párommal egy idősek vagyunk ő 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!