Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudnék tenni ez ellen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni ez ellen, szakítás nélkül?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a párom 10 perc után elélvez és utáni befejez mindent.Másfél éve vagyunk együtt és sosem élveztem el eddig...orálisan nem csinálja nekem...de elvárja hogy én csináljam neki..(bár én magamtól is imádom csinálni mert tetszik ahogy élvezi)Ahogy felállt neki egyből betolja minden előjáték nélkül és mindig fáj az első pár perc..már mondtam neki ezt de nem érti..Eddig úgy voltam vele hogy ez idővel majd tuti jobb lesz..de egyszerűen nem lett..jó persze nem ez a legfontosabb egy párkapcsolatban de kezd zavarni ennyi idő után hogy nincs orgazmusom de neki mindig van...plusz alig akar velem lefeküdni:( ezeken kívül nagyon jól megvagyunk.jól kiegészítjük egymást.Ha ezt a részét nem nézzük ez egy tökéletes párkapcsolat,de sajnos ez a helyzet:( Mit tudnék tenni?Hiába mondtam már neki mintha a falnak beszélnék..kb meg sem hallja...

18/L a párommal egy idősek vagyunk ő 18/F

2020. máj. 10. 20:38
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
69%
Addig nem rakja be, mig màs módon a csúcsra nem juttat. Deal?
2020. máj. 10. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
kuka
2020. máj. 10. 20:40
 3/12 October15 ***** válasza:
81%

A világon 2 dolog van amit sosem fogok megérteni.

-Egy pasi miért szarja le, hogy a barátnőjének jó-e? [Mármint pls... ahogy te is írtad önmagában már az is kellő motiváció, hogy jó nézni.]

-A másik ami nem tartozik ide: Hogy lehet megbukni 4-es alatti átlagot összehozni egyetemen? XD [De most tényleg a fsznak megy valaki olyan szakra amihez nincs semmi érzéke? :D ]

2020. máj. 10. 20:46
 4/12 October15 ***** válasza:
100%

Hát ebből egy vessző kimaradt. Na m1.

Egyébként ha beszéltél vele és 1,5 év alatt nem hajlandó vele semmit kezdeni akkor nem értem hogy pontosan mit vársz. Amúgy mégis mennyire lehetsz fontos neki ha erre nem hajlandó? :D Mármint annyi lenne az elvárás, hogy többet és jobban szexeljen veled... Azért szerintem viszonylag kevés pasinak kell könyörögni ezért. :D

2020. máj. 10. 20:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolat és a szex nem két külön dolog. Azért vagy együtt valakivel mert szexeltek egymással, ami kielégít és mert szereted a személyiségét. Ha külön akarod választani, semmi jó nem fog belőle kisülni..
2020. máj. 10. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Egyértelmű válaszokat kaptál. Ha nem tetszik, akkor menj és dugasd meg magad a csodálatos pasiddal mégegyszer.

2020. máj. 10. 20:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves utolsó de amit be linkéltél nekem az nem az én kérdésem:) de azért jó tudni hogy más is hasonló helyzetben van mint én:)
2020. máj. 10. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

2 opció van...

Vagy szakitasz, vagy félre mész.

A kettő közül valamelyik meg fog történni, mert nagyon fiatal vagy még ehhez.

F

2020. máj. 10. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy felállt neki egyből betolja minden előjáték nélkül és mindig fáj az első pár perc..."

Szomorú, hogy ennyire önző és érzéketlen, és ennyire alacsony a szexuális kultúrája, de te meg miért hagyod ezt??

Tudsz saját magadnak őszinte választ adni arra a kérdésre, hogy ha a szexuális életetek abból állna, hogy te minden alkalommal átéled az orgazmussal járó gyönyört, ő meg soha nem, mindezt úgy, hogy ez rajtad múlik, de nem vagy hajlandó változtatni rajta, akkor ő vajon ennyi idő után hagyott volna el téged?

2020. máj. 10. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"akkor ő vajon ennyi idő után hagyott volna el téged?"

helyett MENNYI idő után .... akart lenni.

2020. máj. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!