Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit szerettek abban ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szerettek abban ha egy lánynak nagy a melle? Miért tetszik, vagy csak ösztön?

Figyelt kérdés
Csak fiúk

2020. máj. 9. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Nagy puha lógó melltől nincs jobb!!! Imádom őket fogdosni, markolászni, emelgetni, masszírozni!!! És a nagy bimbókat szopogatni. Főleg úgy amikor a csaj teljesen nyomja bele a fejem a puha mellébe hogy minél erősebben szopjam a bimbóit!!! Szingli 23/F
2020. máj. 10. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A mell tetszik, mindegy kisebb vagy nagyobb. Azért, mert nekünk nincs. Mint ahogy a nőknek is gondolom tetszik a pénisz. Jó látni, izgató, nőies dolog. Persze a punci izgatóbb, de a mell is az.
2020. máj. 10. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a vékony nő tetszik C mellekkel
2020. máj. 10. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

nekem úgy jön be igazán ha husis és nagy a feneke

de nem ilyen kicsit van a hasán husira gondolok

2020. máj. 10. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem akkor is tetszik, ha kicsit husi, sőt.. inkább legyen husi nagy cicikkel, mint csont sovány.
2020. máj. 10. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!