Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szerettek abban ha egy lánynak nagy a melle? Miért tetszik, vagy csak ösztön?
Nagyon nehéz erre pontos választ adni, talán nem is lehet.
Tudat alatt evulóciós szinten belénk van kódolva ugye ez a fajta "imádat".
A nagy mellek az utód táplálására a széles csípő a gyerek előnyösebb kihordására szolgálnak ugye (bár az utóbbinal kicsit téves a gondolat ugyan is a medence mérete az ami meghatározó, persze ez összefügg a csípő mérettel is).
Volt már nagy és kicsi mellű párom is, én mind a kettőt imádtam. Volt "játszadozás" az előbbivel, de az igazat megvallva olyan hatalmas pluszt nem nyújtott.
Személy szerint inkább fenék párti vagyok, szóval kissé "hiteltelenek" a szavaim ennél a kérdésnél :D.
Nekem például tökmindegy, mekkora a csaj melle, lényeg, hogy legyen Neki, tehát ne legyen full lapos, mint egy pasi, legyen mit fogni! Ezzel talán részben meg is van egy indok, a fogás jobb érzete, de azonkívül a látvány is vonzóbb! Külső szemmel ruhán keresztül is látványos, privátban intimen pedig hozzájön a mellbimbó látványa is, amiből bár van kivétel, de így általában szintén nagyobb, a mellmérettel arányosan!
Mondom, nekem például csak előny a nagyobb mell, de nem feltétel!
32/F
Mert egy nő attól lesz igazán JÓ NŐ, ha nagy(obb) a melle és a feneke!
Ahogy szokás mondani 70 kg alatt NINCS JÓ nő.. És ez igaz is!
Mellesleg jól kivitelezhető a mell szex, stb.. Közzé lehet bújni ami (nekem) elég jó érzelmi lökést ad egy jó szex után.. Qrva jó érzés közzé tenni és hogy ott mozog! Egyszóval lehet vele erotikázni!
És a feneke is jó, ha nagy(obb)! Az is miért? Mert jobb vele a szex mint egy "deszkával"!
Önmagában nem jelent semmit hogy nagy a melle és a feneke..
Ettől NEM LESZ JÓ NŐ!
Akkor mondom azt egy nőre hogy JÓ NŐ, ha az ARCA is szép, és a SZEMÉLYISÉGE is elfogadható.. Ez a kettő kombinálva a legjobb..
Remélem érted!
23f
Én csak a természeteset szeretem, szóval a szilikon által nagy mell kifejezetten taszít.
Sok oka van, hogy miért jó, egyrészt vizuálisan gyönyörű szép, érintésre egyszerűen imádom azt a puha selymes érzést, amit csak egy mell érintésével lehet megélni, harmadrészt nagyon jó szopogatni a nagy puha cickókat, főleg ha még a bimbóudvara is nagy, minél nagyobb részét beszívni a számba és szopogatni, annyira jó, már ahogy ezt írom is elkezdett felállni a farkam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!