Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyáltalán nem vagyok jóképű, akkor ne is álmodjak szép barátnőről?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm szerint ez így van... de hallottam már azt is, hogy mivel nem a legvonzóbb a testalkatom sem, így még a csúnya lányoknak sem kellenék.2020. máj. 9. 19:01
11/18 A kérdező kommentje:
Nem dagadt vagyok hanem sovány
2020. máj. 9. 19:48
12/18 anonim válasza:
mit gondolsz, mely tulajdonságodat kellene vonzónak tartania?
13/18 anonim válasza:
Van az a mondás hogy suba a subához, guba a gubához...
Ez egy nagyon jó közmondás, és mióta ezt az emberek nem tartják szem előtt, azóta sz*r 10 párkapcsolatból 9 kb...
14/18 anonim válasza:
De kishitűek vagytok.. lehangoló... Lényegében saját magatoknak sem adtok esélyt, akkor mások miért adjanak nektek?
15/18 anonim válasza:
Tudod miért nem lesz csajod bro'? Mert már előre leírod magad. Ismerek nem túl sármos, teljesen átlagos testalkatú embert (nem is egyet) aki sorba szedi fel a jobbnál-jobb csajokat (nem pénzzel), mert egyszerűen olyan a kisugárzása, fellépése, stílusa és szinte kidumálja őket a bugyijukból.
Rázd a helyére a tökeidet és ne úgy indulj csatába mint egy vesztes, feltartott kézzel.
16/18 anonim válasza:
Pénisz > Magasság > Arc > Személyiség > Pénz
17/18 anonim válasza:
Naponta ír ki valaki ilyen kérdést. Mi lenne ha kérdések írása helyett azzal foglalkoznál, hogy a lehető legtöbbet kihozd magadból? Naponta sírtok itt, hogy nektek azért nincs csajotok, mert csúnyák vagytok, vagy mert kicsi a farkatok. Inkább mennél fel youtubera és néznél meg pár önfejlesztő videót. Tudom ajánlani a sikerre hangolva csatornát. Nézz meg pár videót, és hidd el, nagyban meg fog nőni a magabiztosságod, már ha te is akarod. Nem a kifogást kell keresni, hanem a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!