Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szeretitek a nöket teljesen birtokolni és a szolgátokkâ tenni?
Figyelt kérdés
Szeretitek megverni utána meg meg.. öket? Velem szerette valaki ezt csinãlni. Nektek jórzés?2020. máj. 9. 16:20
2/15 anonim válasza:
Én nem, mert igazi férfi vagyok. Aki ezt csinálja az egy agresszív barom.
3/15 pyetro válasza:
Nem. Valódi férfi számára a kapcsolat egyensúlyt jelent, nem pedig kiszolgáltatottságot bármelyik fél számára. Aki ilyet tesz azt kezeltetni kéne...
28/f
4/15 anonim válasza:
Nem.Ahogy fordítva sem.Az alárendelt szerepek nem jók hosszabb távon,egyik oldalon sem.
5/15 anonim válasza:
Én imádom! Amélia, leszel a rabszolganőm?
6/15 anonim válasza:
Nem.
Nekem egy egyenrangú társ kell önálló gondolatokkal és szabad akarattal. Nem egy rabszolga
7/15 anonim válasza:
Nem! Én egyenrangú partnerként/társként tekintek rájuk!
8/15 anonim válasza:
Természetesen. Van akinél ez sokáig tart, de végül mind behódoltok, ilyen a természetetek. 😉
9/15 anonim válasza:
Én csak ezt a felállást szeretem. 7/24 ben is volt szerencsém szublánnyal lennni. Kár itt ecsetelgetni. Kevesen értik meg hogy ez nem játék,hanem egy komoly szexuális irányultság. Aki dzub,annak szüksége van rá,hogy alárendelt legyen és kiszolgáltatott mert csak így tud orgazmust érni. IQ,-EQ és bizalom nélkül ilyen kapcsolat elképzelhetetlen.
10/15 anonim válasza:
izgat a BDSM, főleg a DS ága
a verés, véres dolgok és erőszak nem az én asztalom
fenekelés, pofon még lehet izgató, de az is csak a partnerrel közös élvezetre!
szóval ez az egész akkor izgató számomra, ha a partner is nagyon élvezi
sokaktól hallottam már ezt a fajta "dom" viselkedést, hogy számomra gyökér módon állnak a dolgokhoz, teljesen ráerőszakolják a másikra a saját akaratukat, persze van erre is megfelelő partner, mert van aki ezt élvezi, mint elszenvedő alany, de a többség nem ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!