Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogyan állnak hozzá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan állnak hozzá a lábfétishez?

Figyelt kérdés

zavar titeket? nekem az van de csak bokatol.

Ha van mereszebb akkor kuldhet privibe kepet :D

18F

2020. máj. 9. 01:34
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ te mit nyújtasz a lánynak cserébe! Ha nem teljesen konzervatív a lány akkor nem fog sikítva elszaladni, de ne csak annyit akarj hogy nyalod a lábát és kész. Okozz te is örömet, ha kérsz valamit - nyújts is!
2020. máj. 9. 02:06
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell fetishnek lennie ahhoz h kenyeztesd es osztonosen erj hozza. :) a fetish az az amikor ragaszkodoan kivanod mindig.
2020. máj. 9. 03:25
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem száll el az agyad,nem esel túlzásokba, akkor nem zavarja őket. Viszont máris elszállt. Egy lány sem küld képet egy idegennek.
2020. máj. 9. 05:15
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavaró, már hozzászoktam. :)
2020. máj. 9. 07:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Le merném fogadni, hogy a volt párom biztosan lábfétises volt, bár ha ezt talán nem vallotta be.

Előszeretettel csókolgatta a lábaim vagy vonta be... Engem nem zavart egyáltalán.

2020. máj. 9. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az összes volt barátnőm és a jelenlegi is engedi, általában nálunk az előjáték része, illetve az utójáték de van hogy szex közben is csináljuk ha olyan a póz. Cserébe én is kielégítem, és teljesítem én is a vágyait.
2020. máj. 9. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A mostani barátnőm (ő 34 éves) eleinte a lábával piszkálta a szám, utána nagy nehezen kinyögte, hogy begerjed rá, ha szopogatom a lábujjait. Nem tudom, hogy magától mi a francért nem mondta. 38F
2020. máj. 9. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar. Még láb (és taposás) fétises sztorit is írtam itt egyszer valakinek, míg vártam a kenyerest. :D
2020. máj. 9. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

engem sem zavar. én mindig undorodtam a lábfejektől, a sajátomtól is. aztán lett egy lábfétises barátom, és megszerettem a lábamat

23

2020. máj. 9. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
csajok kiprobálná velem lábfétist?Taposhattok ugrállhattok súly nemszámit
2020. máj. 14. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!