Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik magukat érzelmesnek és a gyengéd, romantikus szexet preferálónak tartják, hogy állnak a szopáshoz?
régen ilyen romantikus alkat voltam
amikor szűz voltam úgy gondoltam a szopás az inkább megalázó a lányok számára, nem is vágytam rá
végül megéltem, élveztem
ma meg már kifejezetten élvezem a szopatást és alárendelt partnert (már nem vagyok romantikus alkat, sőt)
Nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol a nő alá van rendelve nekem.
A szexben sem preferálom az alá/fölérendeltséget. Ha a lány/nő alárendeltnek érzi a szopást, akkor nem csináljuk. Anélkül is ki lehet elégülni teljes mértékben.
Számomra egyáltalán nem tűnik alárendelt dolognak az orális szex.
40f
Semmi megalázó nincs a szopásban (ha nem ész nélkül csinálod a hajánál fogva, fejét rányomva). Ha így közelíted meg akkor meg te vagy alárendelve amikor nyalsz.
Az orál az előjáték, a szex része, adni és kapni egyaránt. Ettől még ha valaki nem szereti akkor ne csináld, ne erőltesd vele.
Kezeltesd magad!
Amúgy az érdekelne, mi a véleményed mondjuk egy leszbikus párról: ők ugyebár kénytelenek nyalni egymást. Tehát megalázzák egymást??? Te esetleg elfogadnád egy fiútól, ha orálisan kényeztetne téged, vagy tiltakoznál, hogy ó drágám nehogy megalázkodj előttem, semmi esetre sem akarlak elnyomni? Szerintem neked egyáltalán nem kéne nemi életet élned, mert azt sem tudod mi fán terem. Jól elleszel te magadban..bár kétséges, nem alázod-e meg az ujjadat azzal, hogy odanyúlsz magadnak..?
A kölcsönös orál a legjobb. Amikor a barátnőm leszopott utána cserébe kinyaltam. Akkor nem megalázó a nő számára, mert kap viszonzást.
Én így gondolom. Igaz a barátnőm szeret szopni. Eddigi összes partnerét leszopta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!