Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a férfiak, akik magukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik magukat érzelmesnek és a gyengéd, romantikus szexet preferálónak tartják, hogy állnak a szopáshoz?

Figyelt kérdés
Csak mert tényleg sok pasitól hallottam már, hogy a fizikai stimuláció mellett az teszi jóvá, hogy olyankor alá van rendelve nekik a nő (vagy legalábbis így érzik), és még többtől, hogy semmiképpen sem lennének együtt olyannal, aki nem hajlandó bekapni nekik. Ezek szerint az a nő a jó barátnő alapanyag, aki alávetett szeret lenni az ágyban? Nem összeegyeztethetetlen ez a romantikus lelkülettel?
2019. dec. 16. 01:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy állok hozzá?

Hát, semmiképpen sem szeretem ha a partnerem alárendelt, mert eléggé elmegy a kedvem az egésztől, amikor bármilyen méltatlan, megalázó helyzetbe kerül általam.

Attól pedig rosszul érzem magam, ha a saját élvezetemre kell használnom, ezért ilyet nem is csinálnék soha.

Nagyon vonzódom az erős, független, csábítani tudó nőkhöz, akiket egyáltalán nem kell irányítanom, utasítanom, mert egyszerűen tudják mi a jó nekem és élvezik csinálni.

2019. dec. 16. 03:35
 12/18 A kérdező kommentje:

Imádom, mikor a szavak és mondatok értelmezésére való képtelenség ilyen szervesen összekapcsolódik a frusztráltsággal.

2019. dec. 16. 03:38
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként még annyit fűznék hozzá, hogy aki nem hajlandó leszopni a párját, annak komoly okai vannak.

Vagy nem szereti őt igazán, vagy szexuálisan bántalmazták valamikor a múltban.

2019. dec. 16. 04:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A szoptatás nem fér bele, de egy gyengéd kölcsönös orál egy időben vagy felváltva igen!

Üdv, egy romantikus fickó. :-)

2019. dec. 16. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én romantikus alkatnak tartom magam.

Az orális szex úgy gondolom hogy a szerelem egy kinyilvánítási formája. Én legalább is én így állok hozzá.

Viszont ha az egyik fél nem hajlandó rá akkor a szeretetet pont azzal lehet kimutatni hogy ezt nem erőlteti rá a másikra.

2019. dec. 16. 07:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
a mostani nőmmel nagyon egymásra találtunk. én imádok szopatni, ő imád szopni. én egy kicsit dom vagyok, ő egy kicsit sub. ezt úgy kell elképzelni, hogy ő igényli a szopatást, tök magától kezdett mélytorkozni, olyan nedves lesz a muffja hogy tocsog:)
2019. dec. 16. 08:55
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Ez a férfi-nő kapcsolat dinamikája.

Egy nő nem tud felnézni egy alárendelt pasira. Ahogy egy gyenge, instabil pasira sem.

Teljesen mindegy, hogy a nő mekkora harcos, mindig azt akarja belül, hogy a pasi még nagyobb harcos legyen.

Egy ilyen keményebb szex is lehet romantikus. Ez nem azt jelenti, hogy tömény izomból és erőszakból áll a szex. Mindössze annyit, hogy a férfi gyengéden érezteti a dominanciáját, erejét.

Tapasztalataim szerint, ha a nő saját maga nem sérült valamilyen traumától, akkor bizony ettől nagyon nedves lesz a bugyika.

Azok a csajok akik azt hiszik, hogy olyan kapcsolatra van szükségük ahol ők az úr a háznál és a pasi azt teszi amit ő mond, tévednek. Nem tudom, hogy melyik felet sajnálom jobban.

Az ilyen nőknek azt szoktam, mondani, hogy ha háziállatot szeretne, tartson kutyát vagy macskát. Jobban jár vele, mert ez a kapcsolat tragédia lesz.

tr;dr; Ez az egészséges, ha a csaj az alárendelt a pasi a fölérendelt. Persze mindezt nem egy toxikus módon. Nem a családon belüli erőszakot reklámozom!

2019. dec. 16. 09:16
 18/18 orton ***** válasza:
Nincs összefüggés. Minden csajom imádta a romantikát, a humort, a komolyságot, a komolytalanságot, az ágyban a gyengédséget és keményen az alárendelt szerepet. Természetesnek éreztük, érezzük.
2019. dec. 16. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!