Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik magukat érzelmesnek és a gyengéd, romantikus szexet preferálónak tartják, hogy állnak a szopáshoz?
Hogy állok hozzá?
Hát, semmiképpen sem szeretem ha a partnerem alárendelt, mert eléggé elmegy a kedvem az egésztől, amikor bármilyen méltatlan, megalázó helyzetbe kerül általam.
Attól pedig rosszul érzem magam, ha a saját élvezetemre kell használnom, ezért ilyet nem is csinálnék soha.
Nagyon vonzódom az erős, független, csábítani tudó nőkhöz, akiket egyáltalán nem kell irányítanom, utasítanom, mert egyszerűen tudják mi a jó nekem és élvezik csinálni.
Imádom, mikor a szavak és mondatok értelmezésére való képtelenség ilyen szervesen összekapcsolódik a frusztráltsággal.
Egyébként még annyit fűznék hozzá, hogy aki nem hajlandó leszopni a párját, annak komoly okai vannak.
Vagy nem szereti őt igazán, vagy szexuálisan bántalmazták valamikor a múltban.
A szoptatás nem fér bele, de egy gyengéd kölcsönös orál egy időben vagy felváltva igen!
Üdv, egy romantikus fickó. :-)
Én romantikus alkatnak tartom magam.
Az orális szex úgy gondolom hogy a szerelem egy kinyilvánítási formája. Én legalább is én így állok hozzá.
Viszont ha az egyik fél nem hajlandó rá akkor a szeretetet pont azzal lehet kimutatni hogy ezt nem erőlteti rá a másikra.
Ez a férfi-nő kapcsolat dinamikája.
Egy nő nem tud felnézni egy alárendelt pasira. Ahogy egy gyenge, instabil pasira sem.
Teljesen mindegy, hogy a nő mekkora harcos, mindig azt akarja belül, hogy a pasi még nagyobb harcos legyen.
Egy ilyen keményebb szex is lehet romantikus. Ez nem azt jelenti, hogy tömény izomból és erőszakból áll a szex. Mindössze annyit, hogy a férfi gyengéden érezteti a dominanciáját, erejét.
Tapasztalataim szerint, ha a nő saját maga nem sérült valamilyen traumától, akkor bizony ettől nagyon nedves lesz a bugyika.
Azok a csajok akik azt hiszik, hogy olyan kapcsolatra van szükségük ahol ők az úr a háznál és a pasi azt teszi amit ő mond, tévednek. Nem tudom, hogy melyik felet sajnálom jobban.
Az ilyen nőknek azt szoktam, mondani, hogy ha háziállatot szeretne, tartson kutyát vagy macskát. Jobban jár vele, mert ez a kapcsolat tragédia lesz.
tr;dr; Ez az egészséges, ha a csaj az alárendelt a pasi a fölérendelt. Persze mindezt nem egy toxikus módon. Nem a családon belüli erőszakot reklámozom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!