Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek melyik?
Figyelt kérdés
Randira szoknya, harisnyával jó választás? Milyen a kedvencetek?2020. máj. 8. 16:27
1/9 anonim válasza:
Amiben jól és cisnosnak érzed magad az a legjobb
2/9 anonim válasza:
Szerintem simán :) én fölvenném randira.
Ha pedig már nem első randi, akkor még a szoknya alá combfix is jöhetne, izgalmasabb :)
3/9 anonim válasza:
Olyan rucit vegyél fel ami jobban áll neked, jobban érzed benne magad. Mondjuk tény, egy szoknyával, combfix-el nem tudsz nagyon mellélőni a pasik többségének tetszik :)
4/9 anonim válasza:
Te egy'harisnya fétises csávó vagy és nem nő aki öltözködési tippet kér
Nagyon átlátszó ez a kérdés
N
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Én kérdeztem, ha nem tetszik keress másik kérdést... a véleményed pont nem érdekel 🙂
2020. máj. 8. 18:34
6/9 anonim válasza:
Szoknyát szoktam, attól függ milyrn randi. Ha első vagy tudom, hogy nem lesz szex, akkor harisnyanadrágot, ha szexes randi akkor testszínű combfixet húzok.
7/9 anonim válasza:
Szoknya párti vagyok, így nálam ez alap. Pl combközépig érős ahhoz combfixet simán fel tudok venni.
9/9 anonim válasza:
Az időjárástól és a randi helyszínétől is függ, de szoknya egy szép harisnyával a legtöbb fiúnak bejön :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!