Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldtem kéretnelül a péniszemet egy ismertebb YouTuber lánynak, azt mondta, közzéteszi a képet meg a nevemet is hozzá, ilyet nem csinálhat, feljelenthetném őt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 14:28
11/19 anonim válasza:
Végre egy farok mutogató gyökèr akit megszivatnak. 👍😂
12/19 anonim válasza:
Férfiként írom hogy nem értem a hasonló gondolkozásúakat miért küldenék bárkinek róla képet főleg ha alig ismerem vagy csak random második üzibe volt egy barátom (nő) sokszor mutatta hogy mennyi gyökér van azt hiszik hogy ettől majd szét teszi a lábár vagy mi
Hidd el az átlag nőnek inkább visszataszitó mint vonzó egy ilyen elsőnek próbálj a másik fejével gondolkodni hogy mit reagálna rá ne a sajátoddal
13/19 anonim válasza:
Feljelentheted, de nem fogod. Ahogy valószínűleg ő sem közzétenni a farokképedet, miután válaszolt neked egy erre a célra szolgáló ctrl+c sablonlevéllel törölte a leveledet - ahogy a napi tucatnyi farokkép küldözgetőjét is.
Ettől még előfordulhat, hogy valaki bal lábbal kell fel és az aznapi "termést" közzéteszi - akkor meg így jártál.
14/19 anonim válasza:
Megérdemled a sorsod,szerintem a napi szaron fogsz landolni,odavaló is vagy. Most ne aggódj lesz sok rajongód.. :)
16/19 anonim válasza:
A rossz hirem az, hogy keretlenul kuldott dickpic mas orszagban szexualis zaklatas. Szoval elkovettel egy nem aprocska hibat. Ezek utan ne csodalkozz.
17/19 anonim válasza:
Ha ilyen hülye vagy, akkor meg is érdemled. Minek küldtél neki a farkadról képet? Lehet, hogy a férfiaknak bejön amikor egy lány a puncijáról küld képet, de fordított esetbe nem igaz. A lányoknak nem nagyon jön be ha a farkadról kapnak képet. Gondolom instagrammon, vagy facebookon küldted, de akkor mért nem volt annyi eszed, hogy kamu profillal küld. Hidd el, ha feljelented, te fogsz szarabbul járni.
18/19 anonim válasza:
Nem értem mikor szoknak le erről a férfiak :D Ebben mi a jó? Jött erre már jó válasz? Hogy köszi, de jó farkad van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!