Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldtem kéretnelül a péniszemet egy ismertebb YouTuber lánynak, azt mondta, közzéteszi a képet meg a nevemet is hozzá, ilyet nem csinálhat, feljelenthetném őt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 14:28
1/19 anonim válasza:
Igen. Azt a fotót nem te tetted nyilvánossá tehát feljelentheted.
2/19 anonim válasza:
Miért, így már nem jó móka? Biztos olyan jó, hogy mindenkivel meg akarja osztani! Bomlani fognak érted a nők!
3/19 anonim válasza:
Feljelentheted, mert ez sérti a személyiségi jogaidat. GDPR miatt a rendezvényekről a normális képeket is csak engedéllyel lehet kitenni, ebben az esetben ez teljesen sértené a személyiségi jogaid, főleg hogy ezt több mint valószínű hogy lejáratásból csinálná.
4/19 anonim válasza:
Feljelentheted, de ő is feljelenthet ezért.
5/19 anonim válasza:
Én már nem egy ilyet feltettem a netre. Aki olyan hülye, hogy megadja a profilját, az így jár. Jelentheted, de semmi sem fog történni.
6/19 Micimacko67 válasza:
A péniszedet küldted el vagy róla egy képet?
Egyébként, simán feljelenthet ő is, szexuális zaklatás vádjával...az ilyesmit mostanában eléggé komolyan veszik...
Jobban jársz, ha nagy gyorsan bocsánatot kérsz tőle és kéred, hogy felejtsétek el ezt kis "apróságot"...
7/19 anonim válasza:
Ha nekem küldöd, simán mennél a napi szarrá.
8/19 anonim válasza:
Az internetre bàrmilyen mòdon felkerült képek közzé vannak,téve, vagyis elèg gyenge vád.
Neki van egy jobb: szexuális zaklatàs.
Meg is érdemled.
10/19 anonim válasza:
Feljelentheted de ő is téged szexuális zaklatással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!