Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nedves vagyok, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nedves vagyok, lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Tudom alapjában jó hogy nedves vagyok aktus közben, de szerintem az enyém már túlzás...hüvelyváladékom is sok van alapból (nincs fertőzèsem) de mikor lefekszem a barátommal tényleg sok. Például mindig olyan utánam a lepedő, meg nem merek lovagolni a barátomon, mert nem akarom hogy rá is menjen...valamivel lehet enyhíteni? Táplálkozásban változtatàs vagy ilyesmi?

2020. máj. 8. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig te is érzed őt, s ő is téged, addig nincs olyan hogy túl nedves. Lovagolni meg nyugodtan lovagolj rajta, az csak plusz szexi, ha összekened :-)
2020. máj. 8. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Szólj nekem én felporszívozom belőled a számmal
2020. máj. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!