Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nedves vagyok, lehet tenni ellene?
Nem "csak" alapjában, hanem minden szempontból jóóóóóóóóóóó ha nedves vagy. Olyan nincs hogy túl nedves. Hidd el ez inkább beindítja a férfiakat mintsem zavarná őket. Hogy mondjak egy parallel példát - a spriccelés, nem zavarja a férfiakat ha testre, arcra vagy akárhova megy a lánynak, sőt sok pasit inkább izgat, az is a szexhez tartozó úgymond testnedv nem?
Nyugodtan lovagolj a párodon, inkább tetszeni fog neki a forró nedves érzés ahogy csurog a heréken mintsem tiltakozni ellene, egészségedre és maradj meg ilyennek :)
Ch diéta, B-komplex vitaminra, több mozgásra nekem normalizálódott.
Az a baj, hogy sokan nem tudják mennyire kellemtlen tud lenni, annak aki túlzottan nedvesedik.
Van, hogy az aktus sem annyira élvezetes, s a hüvely "szorítását" a nedvességtől, a férfi sem úgy érzékeli.
Hidd el normális férfit ez inkább rohadtul felizgat.
Engem is.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!