Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nedves vagyok, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nedves vagyok, lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Tudom alapjában jó hogy nedves vagyok aktus közben, de szerintem az enyém már túlzás...hüvelyváladékom is sok van alapból (nincs fertőzèsem) de mikor lefekszem a barátommal tényleg sok. Például mindig olyan utánam a lepedő, meg nem merek lovagolni a barátomon, mert nem akarom hogy rá is menjen...valamivel lehet enyhíteni? Táplálkozásban változtatàs vagy ilyesmi?

2020. máj. 8. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Imádom ha rám folyik a csajom. Lehet ő is szeretné
2020. máj. 8. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem "csak" alapjában, hanem minden szempontból jóóóóóóóóóóó ha nedves vagy. Olyan nincs hogy túl nedves. Hidd el ez inkább beindítja a férfiakat mintsem zavarná őket. Hogy mondjak egy parallel példát - a spriccelés, nem zavarja a férfiakat ha testre, arcra vagy akárhova megy a lánynak, sőt sok pasit inkább izgat, az is a szexhez tartozó úgymond testnedv nem?

Nyugodtan lovagolj a párodon, inkább tetszeni fog neki a forró nedves érzés ahogy csurog a heréken mintsem tiltakozni ellene, egészségedre és maradj meg ilyennek :)

2020. máj. 8. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ch diéta, B-komplex vitaminra, több mozgásra nekem normalizálódott.

Az a baj, hogy sokan nem tudják mennyire kellemtlen tud lenni, annak aki túlzottan nedvesedik.

Van, hogy az aktus sem annyira élvezetes, s a hüvely "szorítását" a nedvességtől, a férfi sem úgy érzékeli.

2020. máj. 8. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Felőlem ömölhet is belőled. Hidd el hogy ez nem probléma! Nincs olyan férfi aki ezt negatívan élné meg. Akármennyire is nedves vagy,minden pasi imádja az ilyen lányokat.
2020. máj. 8. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
B komplex meg a nagy kukit. Felesleges senkinrk sincs ra szuksege. Esetleg folsav meg b12-t erdemes potolni de feleslegesnek tartom, hiszen nincs osszefugges.
2020. máj. 8. 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
#5 ezt, nyilván nem tapasztalatból írtad.
2020. máj. 8. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nyilvan. Megtudnad azert mondani, hogy a b komplexbol melyikre van nagy szukseged?
2020. máj. 8. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Engem kimondottan felvillanyoz, ha a lány tocsog odalent. Ha lovaglás közben kifolyik, az is izgató. Örülj inkább neki.
2020. máj. 8. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Hidd el normális férfit ez inkább rohadtul felizgat.

Engem is.

F

2020. máj. 8. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
De lennék a pasid helyében!! Nagyon irigylem
2020. máj. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!