Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki nem látott még élőben Ts...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem látott még élőben Ts csajt az miért mondja azt hogy nem szexelne Ts csajjal?

Figyelt kérdés

Ha nem látott még élőben Ts csajt egy férfi nem tudja milyen vonzó közelről milyen izgató ugyanolyan mint egy sima bombázó ugyanolyan vonzó selymes a bőre de aki még nem látott élőben ilyen csajt miért mondja azt hogy 1 milliárd forintért sem feküdne le egyel?

Aki ilyent mond hogy 1 milliárd forintért sem d.gna meg Ts csaj az egy homoszexuális?

2020. máj. 8. 13:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
0%
Toroljetek mar ezt a kerdest, hanyok ettol a Ts ketbetus faszsagtol, foglalkozzatok komoly dolgokkal inkabb xd
2020. máj. 9. 18:14
 42/61 Fequez ***** válasza:
63%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Felettébb hasonló stílus, plusz még privátokat is küldözgetett ott is, meg itt is

2020. máj. 10. 11:24
 43/61 anonim ***** válasza:
31%

#35 ha én válaszom bagatell volt a tiéd csak a szokásos álságos gender propaganda ismétlése, na de mit is értek ez alatt:

A legnagyobb gondom ezzel, hogy tudományos köntösbe próbálnak bújtatni bizonyítás nélküli áltudományos érveket. A válaszodban is leírtad a kromoszómák és a biológiai nem kialakulása közötti kapcsolatot. Azt is megemlítetted, hogy mint sok más dologban a férfi és női test között az agyban is vannak eltérések.

Ez után viszont jött a gender propaganda, hogy egyes esetekben a hormonok nem úgy hatnak az agyra és így alakul ki az eltérő biológiai nem és identitás. Ezt honnan tudjuk? Azért kérdezem mert egyetlen egy hitelt érdemlő kutatást, vizsgálatot és eredményt nem ismerek amik ezt az elméletet hitelt érdemlően alá tudnák támasztani. Vannak erről (ál)tudományos publicisztikák a de ezek mögött semmiféle vizsgálat nincs, egyszerűen csak a saját ideológiájukat próbálják megfelelően belehelyezni tudományos környezetbe. De ez nem működik kutatás, vizsgálat és hitelt érdemlő bizonyítás nélkül. Továbbá az sem véletlen, hogy a transzneműséget pszichológiai betegségként tartják számon.

Michelle Cretella aki egy elég elismert gyerekorvos elég sokat beszélt erről, ha gondolod használd a jó barátodat, Googlet és olvass kicsit utána. Az pedig, hogy hormonok hatására alakul ki az miként gondolunk a saját nemünkre elég vicces felvetés és szomorú, hogy ennek hitelt adsz. Ha ezen a vonalon elindulunk akkor az azt jelenti, hogy minden egyes tettünk, gondolatunk és cselekvésünk egyes egyedül a hormonoknak tudható be.

Testképzavarnak mondanám azt is amikor egy férfi már teljesen kigyúrj magát de még ekkor is vékonynak hiszi magát, testképzavar az ha egy nő egészségtelenül vékony de még kövérnek tartja magát és az is testképzavar amikor egy férfi a péniszére azt gondolja, hogy ott vaginának kellene lenni.

Ugyan akkor nem testképzavar az mikor valakinek a vékony alkat tetszik és ezért tesz is (egészséges kereteken belül), mondjuk lehet ez önbecsülés hiány miatt de remélem érted a különbséget a testképzavar és az önbecsléshiány között. Ha akarnánk mindenre rá lehetne húzni a testképzavar de ezt talán ne tegyük, mint ahogy említetted itt a fülkilövetést is.

A segítség egyik hatásos módja a pszichoterápia. Eléggé sarkos álláspont, hogy a segítség csak a lobotómiához hasonló szélsőséges és brutális dolgok lehetnek. Hosszas terápiával rá kell jönni, hogy miért alakult ki a testképzavar majd megoldást kell rá találni. Nyilván egy felnőtt esetében nehezebb ezt kezelni aki már hosszú ideje él ebben a betegségben. Pláne úgy, hogy manapság az egyre hangosabb gender propaganda ezt a világ legtermészetesebb dolognak tünteti fel.

Látom siketült meg nem érteni a féllábúval tett hasonlatomat így újra leírom. Ha egy testképzavaros ember azt gondolja, hogy ő féllábú ezért neki le kell vágni az egészséges lábát akkor azt talán ne biztassuk is még erre. Ez egy hasonlat volt arra amikor valaki az nemváltó műtétekkel megcsonkítja az egészséges testét.

A kutyás hasonlat is ezt a célt szolgálta amire nem válasz hanem személyeskedés érkezett csak.

Nagyon sok áltudományos kijelentést leírtál de ezek nem vonják kétségbe a biológiai nem jelentőségét. Semmiféle ellenérzésem nincs a transznemű betegségben szenvedő emberekkel. Egyetlen egy beteg ember iránt sem érzek ellenszenvet a betegsége miatt, ugyanakkor a gender propagandát ismételgető emberekhez valóban kevés türelmem van. A mondandód vége pedig már csak a sokszor hallott gender propaganda, erre nem feltétlen reagálnák mert szíved joga így gondolni de a saját véleményedet ne általános igazságnak próbáld beállítani. Azonban amikor egy ember mentális betegségére azt mondod, hogy az a magánügye csak azért mert a saját érvelésedbe ez illik bele az mások elég súlyos cserbenhagyása. Nem célom, hogy bárkinek is beleszóljak a magánéletébe de ne is várd, hogy a testképzavart egy természetes dolognak tituláljam, egy egészséges test megcsonkításához pedig gratuláljak.

2020. máj. 10. 16:16
 44/61 anonim ***** válasza:
67%

#43: Tessék, itt van egy kutatás: [link]

De nem tudom, van-e értelme folytatni, mert az általad leírtak alapján én linkelhetek akárhány kutatási eredményt, azokat úgyis jól le-„genderpropagandista áltudomány”-ozod. Te pedig akárhány olyat írhatsz, ami a te álláspontod támasztja alá, az nyilván hiteles és megbízható lesz. Így könnyű megnyertnek tekinteni egy vitát. Nem tudom, mit lépjek erre. Rákerestem Michelle Cretella nevére és azt találtam, hogy az American College of Pediatricians ügyvezetője, aminek a neve valami különös véletlen folytán megdöbbentően hasonlít a kicsit nagyobb múltú The American Academy of Pediatrics-éra. Egy következő keresés pedig ezt a linket dobta ki: [link] . Most akkor kiáltsak én is konzervatív propagandát? Vagy tekintsek inkább úgy erre a vitára, hogy megnyertem, mivel érvelés helyett csak az üres genderpropaganda és áltudomány frázisok ismételgetésével és egy homofób és transzfób gyerekorvos nevével tudtál visszavágni? Hajlok az utóbbi felé.

„Eléggé sarkos álláspont, hogy a segítség csak a lobotómiához hasonló szélsőséges és brutális dolgok lehetnek.” – Én nem állítottam ilyet. Úgy látom, félreértetted, amit írtam, úgyhogy megfogalmazom másképp. Mivel kezelés alatt, ha jól értettem, te azt érted, hogy neveljük ki az emberből a transzneműséget, erre írtam lehetőségeket. A pszichológus kiesik, mivel egy kompetens szakember nem fog ilyet csinálni. Maradnak az elvakult átnevelő táborok és a lobotómia. Mindkettő így vagy úgy tönkreteszi az embert, jobb esetben csak helyrehozhatatlan károkat okoz az emberi pszichén, de hurrá, legalább sikerül velük elérni, hogy ne legyen az embernek a biológiai nemével ellentétes identitása. Rosszabb esetben belehalnak, előbbi esetben az öngyilkosságba, utóbbiban a beavatkozásba. Nem tudom, milyen más módszerek léteznek, de kétlem, hogy bármelyik is eredményes lenne úgy, hogy ne vágjuk közben lelkileg gallyra az illetőt. Mivel a nemi identitás az emberi személyiség elválaszthatatlan része, ezért csak úgy lehet kinevelni emberből, ha ezzel a személyiségét is elveszti.

„A segítség egyik hatásos módja a pszichoterápia.” – Ezzel egyetértek. Egy pszichológus segíthet abban, hogy az ember rájöjjön, hogy amit érez, az nem szégyellni való és elfojtandó dolog. Abban viszont nem fog segíteni a szakember, hogy a páciens „szűnjön meg transzneműnek lenni”, hogy magába fojtsa az érzéseit és szenvedjen.

A fülkilövetéses példát nem a testképzavarra írtam, hanem két bekezdéssel lejjebb, ahol arról írtam, hogy minden ember azt csinál a testével, amit akar, de mindegy.

A féllábúakkal tett hasonlattal tényleg nem tudom, mit akarsz. Ha az embernek fél lába van, nem fog a féllábúakkal azonosulni. Nem fogja a féllábúak társaságát keresni. Nem fog úgy öltözködni, mint a féllábúak. Nincs olyan, hogy féllábú identitás. Egyáltalán, a féllábúak hogy öltözködnek? Semmivel sem viselkednek vagy öltözködnek másképp, mint azok, akiknek megvan mindkét lábuk, kivéve, amire rá vannak kényszerülve. Ez a példa még mindig sántít! Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, már így is van bennem egy olyan érzés, hogy egy ötéves már rám kiabálna, hogy hagyjam már abba, mert már rég érti, hogy mit akarok mondani. És én kérek elnézést minden olyan embertől, akinek valamilyen okból hiányzik az egyik lába és szörnyülködik, miközben olvassa ezeket. Nem volt célom megbántani senkit sem, de hát ezt a példát hozták fel és reagálni kellett rá...

A transzneműség pedig nem betegség, bármennyire is szereted ezt ismételgetni. Ezt a WHO is elismerte: [link]

Van még kérdés?

2020. máj. 10. 19:55
 45/61 orton ***** válasza:
50%
A WHO azt is elismerte hogy a covid19bol nem lesz vilagjarvany :D
2020. máj. 10. 21:02
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
#45: Lehet. És tévedtek. És ebből egyenesen következik, hogy az Egészségügyi Világszervezet sarlatánokból áll és transzneműség-ügyben nektek van igazatok, ugye?
2020. máj. 10. 21:13
 47/61 anonim ***** válasza:
74%

#44 Süketek párbeszéde az amikor leírok valamit és direkt félre van az értve.

Akkor leírom még egyszer azt, hogy a gender propagandával a legnagyobb gond amikor tudományos köntösbe próbálnak bújtatni (ál)tudományos érveket vagy amikor hitelt érdemlően be nem bizonyított eredményt megdönthetetlen tényként próbálnak eladni.

Az általad belinkelt cikk egy kutatás eredményét foglalja össze. A kutatást MRI-vel végezték, mással nagyon nem is tudják mert vagy ez van vagy felnyitják a koponyát de ez utóbbi módszert érthető okokból nem használják egyszerű vizsgálatnál. Mint le van írva a transz emberek agyában hasonló elváltozást találtak. Természetesen a cikk nem részletezi, hogy mitől eltérő, milyen módon tér el és ebből mi következik, egyszerűen csak alátámasztottnak veszi, hogy az emberek már a méhben transzok. Miből jött ez a következtetés? Mintha felnőtt korban nem változna az agyunk. Például egyes kutatások szerint az agy barázdáltsága megmutatja egy ember szellemi képességeit, vagy a hosszú ideig bántalmazást elszenvedők agyában is hasonló elváltozások mennek végbe. Márpedig a bántalmazás nem magzat korban ment végbe. Mégis ez a tanulmány bátran kijelenti "hitelt érdemlően", hogy a transz emberek agya hasonló tehát magzat korban kialakult már a transzneműség és vita lezárva. Az agy működéséről messze nem tudunk annyit, hogy egy megfigyelés alapján ki lehessen jelenteni róla valamit. Na ezért hívom az ilyen dolgokat áltudománynak és propagandának.

Persze most lehet ezen vitatkozni, hogy mely kutatás hitelt érdemlő (és kell is) de az biztosan nem ilyen ami egy jelenségre állít valamit, azonban ezt a felvetését már nem bizonyítja.

Aki nem támogatja a gender propagandát az rögtön homofób és transzfób. Lényegtelen az, hogy érveket hoz fel. Az a fontos, hogy nem ért velünk együtt. Nem is tudom miért de félelmetesen hasonló ez a nézőpont a kommunista ideológiához: "aki nincs velünk az ellenünk van". Tőlem ezért is áll távol az amikor ellenségképet próbálunk alkotni arról aki nem ért egyet velünk.

"Én nem állítottam ilyet." Állításod szerint nem ezt állítod de mégis csak az átnevelő tábort és a lobotómiát emlegeted. Mint írtam az efajta brutális dolgokban nem hiszek. A pszichoterápia viszont igen. Kijelented azt, hogy egy kompetens szakember nem fog ilyet csinálni. Márpedig én ezzel ellentétben úgy gondolom, hogy egy kompetens szakember ezt fogja tenni vagyis pszichoterápiával segít. Nem elkezdi győzködni arról, hogy a testképzavarát fogadja el hanem megpróbál segíteni neki. A nemi identitás valóban a személyiség része de amikor az torzul hála a testképzavarnak azon segíteni kell. Mert az állításodból az következik, hogy a depresszion lehet segíteni de a testképzavaron nem, holott mindkettő a személyiséget és a pszichét érintő betegség. Nem arról van szó, hogy nem lehet hanem, hogy a gender ideológiába ez nem fér bele.

"minden ember azt csinál a testével, amit akar". Ezzel a kijelentéseddel én is egyet értek csakhogy nem ennyire fekete és fehér a világ. Például ha valaki felvágja az ereit szabad akaratából akkor hagynunk kellene elvérezni mert azt csinál a testével amit akar? Ha látod, hogy valaki kiugrik a vonat elé nem próbálnád elkapni csak azért mert azt csinál a testével amit akar? Úgy gondolom, hogy minden normális ember ilyen esetben segíteni próbál. Azonban ha arról van szó, hogy valaki nemváltoztató műtétet akar végrehajtani azaz megcsonkítja az ép egészséges testét akkor szerinted nem segíteni kellene rajta hanem gratulálni neki, hogy a transz ember? Mondhatod erre azt, hogy mi van azokkal a nőkkel például akik szilikon melleket csináltatnak. Lehet az is testképzavar lehet, hogy tényleg úgy tetszik magának de lényeges különbség, hogy nem teszik tönkre a műtéttel egyes testrészeiket a szilikon beültetésével, még a nemváltó műtéttel igen.

Ha a hasonlatot nem akarod megérteni az a te dolgod. A nemváltó műtét ugyanolyan külső csonkítás mintha valaki azért vágja le a lábát, hogy féllábú legyen.

Női identitás valóban van. Szerinted ez kimerül abban, hogy vaginája van valakinek, vagy abban, hogyan öltözködik, kinek a társaságát keresi? Szerintem ennél sokkal többől állnak a nők. Mégis csupa külsőséget írtál le ide. Tehát akik nőnek érzik magukat azok csak a külsőségek miatt érzik magukat annak, mert most csak erre hoztál példát. Azért testképzavar ez mert csupán a külsőségekről szól mint, hogy a pénisze helyett ott egy lyuk legyen még akkor is ha az soha nem lesz vagina, vagy női ruhákat hordjon, nőként kezeljék, a személyigazolványába "nő" legyen beírva. A nőiség sokkal több és mélyebb dologból áll, fura mód azokat mégsem említetted.

A WHO is elismerte, hogy ez nem betegség. Az, hogy mit gondolok a WHO jelenlegi működéséről az más lapra tartozik, sajnos nem tölti már be azt a megálmodott szerepet mivel túlságosan is átszőtte a politika. Nem véletlenül van az, hogy akkor vették ki a betegségek listájából amikor a gender lobbi már olyan nagyra nőtt. De ez tényleg a személyes álláspontom csak.

Viszont nagyon érdekes a WHO indoklása az ügyben, hogy miért is sorolta át "nemi inkongruencia"-ba. Ezt azzal indokolták, hogy ezáltal könnyebben hozzá tudnak majd jutni az orvosi ellátáshoz, mint a nemváltozattó műtét és a hormonterápia. Egyáltalán nem arról van szó, hogy bebizonyították, hogy nem betegség csupán arról, hogy már nem kezelik annak. Lehet, hogy számodra ez nem lényeges különbség de én annak tartom. A WHO nem tudta tényekkel alátámasztani a döntését csupán egy nyomásnak engedett. Ez is és ha csak a jelenlegi pandémiás helyzetet megnézzük, hogy hogyan kezelték, abból szörnyű alkalmatlanság és a politika megfelelés látszik a szervezeten.

2020. máj. 10. 22:16
 48/61 anonim ***** válasza:
51%
#47: Úgy látom, nem sikerült túljutni a genderpropagandázáson és a szavaim kiforgatásán. Olvasd vissza, amiket írtál az előző válaszodban és ebben. Csak ugyanazokat ismételgeted és szándékosan félreértelmezed, amit írok. Ennek a vitának így nincs értelme és én lezártnak tekintem.
2020. máj. 11. 04:54
 49/61 anonim ***** válasza:
32%

#48 amikor már nem tudunk mit mondani jön a személyeskedést, hogy én csak kiforgatom a szavaidat. Csak azért mert nem értek egyet veled és a gender propagandát nem fogadom el bármiféle hitelt érdemlő bizonyítás nélkül, ettől még nem a leírt szavaidat nem tudom megérteni.

Azt pedig az általand belinkelt cikk alapján leírtam, miért tartom áltudománynak és hiteltelennek ezeket.

Valóban nincs értelme ennek a párbeszédnek amíg nem érted miért is fontosak egy ilyen témában a valós kutatások eredményei. Most csak beszélünk erről de ezek mögött a szavak mögött emberi életek vannak és ezekkel nem szabad játszani csak azért mert egy ideológia ezt követeli.

2020. máj. 11. 07:48
 50/61 LazyJones ***** válasza:
68%
#49 Szerinted hány éve létezik a transszexualitás, mint jelenség? Szerinted mennyi ideje foglalkoznak vele orvosok, pazichiáterek, pszichológusok, terapeuták, papok, jógik, önjelölt messiások, megtért csodadoktorok és egyéb kuruzslók? Elég sok, azt hiszem, és ennyi idő után arra jutottak a szakemberek, hogy ez nem betegség, ezt nem is lehet és nem is kell meggyógyítani, egyedül annak érdekében tudnak tenni, hogy ezek az emberek testét lehetőség szerint összhangba hozzák a tudatukkal. Ha neked ez fake tudomány, és szerinted az összes ember, aki ezzel foglalkozott úgy az elmúlt 5-600 évben, akkor csak gratulálni tudok.
2020. máj. 11. 10:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!