Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsunk vissza egy fiút akivel szexpartnerek vagyunk De a srác be vallja hogy szeret minket és többet akar?
Hogy utasítsunk vissza úgy hogy az ne legyen sértő de még is értse. ?
Mert hiába mondod el neki hogy ne haragudjon de Te nem akarsz többet annál mint ami van köztetek.? Nem fogja fel és próbalkozik minden felé hülyeséggel virág bonbon vacsi ilyen olyan program ..
Mikor igazából neked csak a farka kell meg az a pár kellemes óra több nem..
Így el veszti a pasi az értéket és a vonzóságát.
Szóval igazából az egészet jó lenne le zárni úgy ahogy van mert már sehogy se működik jól de nyilván nem akarunk bunkók lenni .
De mind2 félnek esélyt kell adni arra h normálisan nyisson egy újlakot mással..
;)
Mi az hogy guminő?
Eszednél vagy!?
Szeretnem oszinte erdeklodessel megkerdezni, hogy miert keveredtel bele egy ilyen kapcsolatba, ha nem tudod kezelni azt a helyzetet, amire mar akkor is gondolni kellett volna mikor belementel?
Mi a jo ebben a fajta kapcsolatban?
Nem kell ahhoz párkapcsolat ,hogy szexeljek.. szexkapcsolata lehet egy lánynak is...
Én az elején tisztáztam h köztünk soha nem lesz érzelmi kapcsolat
Igen megmondtam
Annyit mondót h Tudja de én akkor is kellek neki
Szóval ugyanúgy folytatja
Legjobb az őszinte, egyenes beszéd, hidd el. Lehet, hogy fájni fog a srácnak, de még mindig könnyebben viseli, mint a (kegyes) hazugságokat.
30F
Én őszintén egyenesen még mondtam neki hogy nekem csak maximum szexre kell többet nem akarok tőle
Érzelmileg nem vonzódok hozzá érzelmeimet nem indítja be ha még látom
És lassan már a testemet se. Elrontja az egészet a nyomulással...
Szerintem ebből az lesz h végleg megszakítom vele a Szexkapcsolatot is
19es.
Nem .. azért nem teljesen mind1 hogy kivel fekszem le ..
Még van az oka annak,hogy miért nem szeretnék párkapcsolatot .
Ha Én kezdenék el érezni biztos ugyanúgy megszakítanám a viszonyt
Mert nem akarok semmilyen módon érzelmet vinni bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!